Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl takıldım kaldım sana isminden gece yagmuru .. seni en çok ne zaman sevmedim onuda bilmek istermisin? Bilmem istermiyimki yeminlen alem bir adamsın şaşılacak iş şişşşş panik yuk herşey yolunda sen başkasın ya merak etme sen iste yazayım cevabı, iste çıkayım burdan aramayım bi daha ona bir iltifat yaptım birde hazin bir öykü yazacaktım gece yagmurunun bendeki acısını Acımı
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bilmem istermiyimki şişşşş panik yuk herşey yolunda Acımı evet istesin gece yağmuru yazayım bu istenmeyecek acıyı.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Yas bakalım gece yagmuru .. ben seni 28 mart 1980 de 10 yaşlarında Kayserinin Develi ilçesi Ayvazhacı köyünde, birde aynı gece tekerleği olmayan oyuncak plastik kamyonun üzerinde sevmedim. O zamanlar sen yeni yeni düşüyordun veya henüz yağmaya başlamamıştın ama sizinkiler çok kızgındı akşamdan başladınız homurdanmaya kızdıkça daha çok yagıyor yağdıkça çogalıyordunuz. Gece yarısı büyük bir gürültüyle uyandım ama kimseyi göremiyordum, sadece evin kapısının arkasındaki duran sini ortaya düşmüş açılan tavandan gümüş ay ışığıyla birlikte içeri doluşmak istiyor siniye takır takır vuruyordunuz. O ara yerde yatan abimi gördüm yanına gelmek istedim ama damdaki mağ ayaklarımın üzerinde idi biraz uğraştan sonra kurtuldum abimin yanına geldim ama siz o kadar hiddetliydiniz ki gözünüz bi şeyi görmüyordu bir an önce dolalım içeri çabasındaydınız. yarın devam edecem kusura bakmayın misafir geldi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Devamını sabırsızlıkla bekliyorum...Umarım sonu kötü bitmes...Bu arada Kayseri develi mi dedin
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl sen başkasın ya merak etme sen iste yazayım cevabı, iste çıkayım burdan aramayım bi daha ona bir iltifat yaptım birde hazin bir öykü yazacaktım gece yagmurunun bendeki acısını ben bişe anlamadım yine
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl ben bişe anlamadım yine sen başkasın öl de ölim diyo kısacası :lol:
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl banamı diyo amcam evet sana diyo bana diycek hali yok heralde demez dimi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bay Clooney O ayakkabıyı kafanda parçalarım senin Akıllı ol Benide sinirlendirme ama demiiiiii
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bay Clooney O ayakkabıyı kafanda parçalarım senin Akıllı ol Benide sinirlendirme ama demiiiiii sen akıllı ol yoksam alırım o aklını başından sende sinirlenmeye bahane arıyosun alla alla psikolojik destek almanı öneririm
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bay Clooney psikolojini ateşe vermeden de get başımdan Ya iftara kaç saat kaldı Bak bak bay clooney gelme üstüme fasla ağlaram
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl evet sana diyo bana diycek hali yok heralde demez dimi dermi der amcam orası belli olmas
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bay Clooney psikolojini ateşe vermeden de get başımdan Ya iftara kaç saat kaldı Bak bak bay clooney gelme üstüme fasla ağlaram ya tamam tamam kadın milleti değilmisiniz sıkışınca hemen ağlaram
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Çok kalpsis ve vijdansıssın bay clooney kim benmi bende ağlaram şimdi görürsün
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl '' '' bu nasıl bir ağlama şeklidir bay clooney Ruhsussun ama sen olmıyiiii beyleeeeeeeee
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Devamını sabırsızlıkla bekliyorum...Umarım sonu kötü bitmes...Bu arada Kayseri develi mi dedin develiliyim ben yazmayım gerisini tamam
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl '' '' bu nasıl bir ağlama şeklidir bay clooney Ruhsussun ama sen olmıyiiii beyleeeeeeeee ne varmış ağlama şeklimde oliyiiiiiiiiiii oliyiiiiiiiiiiiiiii :lol:
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl ne varmış ağlama şeklimde oliyiiiiiiiiiii oliyiiiiiiiiiiiiiii :lol: Gece ben sana demedimmi bunalıma gircek diye baksana adam "oliyiiiiiiiiiii oliyiiiiiiiiii" diyip diyip ağlıyiiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Miss bee hadi bis malikanemise gidelim bırak bu ağlasın vicdansız cadı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.