Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar kim benmi ağır konuşmuşum ağır değildi be konuşmam fikrimi sundum sadece kara kardeş sen haklısın ben yanlış anladım ve anlattım ortalığl gerecem gene gerek yok fikirlerine saygı duyuyorum tamam. Biraz bulaşığım var yıkayım dönecem
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Tabi yıka sen kolay gelsin yardıma gerek varsa bay clooneyi gönderebiliris
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl onuda sevdim ama değil kimi banene senin sevdiğinden diyordur aslında hediyeyi altına çıkarmayı düşünüyorum çünkü bu ona değerdi. hop noluyo kim kimi sevmiş ben kimi seviyorum bilin bakalım
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Tabi yıka sen kolay gelsin yardıma gerek varsa bay clooneyi gönderebiliris yıkarız nolcek elimizemi yapışcak senin yapışıyo galiba
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl hop noluyo kim kimi sevmiş ben kimi seviyorum bilin bakalım Bikere burcu sedat'ı seviyor bildim dimi Ödülümü kapıma teslim istiyorum mümkünse paketlenmiş kırmızı kurdelalı olsun Bilin bakalım ben kimi seviyorum
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl hop noluyo kim kimi sevmiş ben kimi seviyorum bilin bakalım kim acep bu kadar zor soru sorulurmu be biraz ipucu ver
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl kim acep bu kadar zor soru sorulurmu be biraz ipucu ver ya ben çıkış yapcam arkadaşım sen blog ayarlarımı düzenlesene yaww bekliyorum ipucunu sonra veririm
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl ipucu vermeye gerek yokki ya ben cvp verdim siyahx şansını zorlamana deymez cvp verildi aa ödülümü kapcak ya
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl ipucu vermeye gerek yokki ya ben cvp verdim siyahx şansını zorlamana deymez cvp verildi aa ödülümü kapcak ya belki yanlış cvp verdin benim ismimde sedat çünkü :lol:
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Tabi yıka sen kolay gelsin yardıma gerek varsa bay clooneyi gönderebiliris Bitti bitti sagolun gerek yok. yav işi gücü unuttuk valla hastalık haline gelecek, geldi bilenem. Devam ........
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl belki yanlış cvp verdin benim ismimde sedat çünkü :lol: Belkisi yok biliyorum Ve ben bildim.. Adının sedat olması bişeyi değiştirmez.. Benim bahsettiğim sedat değilsin
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Belkisi yok biliyorum Ve ben bildim.. Adının sedat olması bişeyi değiştirmez.. Benim bahsettiğim sedat değilsin celallenme kız hemen al senin olsun ödül :lol:
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl İlginç bi topik,abi bilemicem,ne seni tanıyom,ne senin konuştuğun kişileri,ne de bu kadar
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bikere burcu sedat'ı seviyor bildim dimi Ödülümü kapıma teslim istiyorum mümkünse paketlenmiş kırmızı kurdelalı olsun Bilin bakalım ben kimi seviyorum Ahha Ben biliyom
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Tabi yıka sen kolay gelsin yardıma gerek varsa bay clooneyi gönderebiliris takıldım kaldım sana isminden gece yagmuru .. seni en çok ne zaman sevmedim onuda bilmek istermisin?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl celallenme kız hemen al senin olsun ödül celallenmedik ya ala ala Ahha Ben biliyom kimmiş o uydurmayalım ama
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl celallenmedik ya ala ala kimmiş o uydurmayalım ama Yok uydurmuyorum ama burda olmayan biri hakkında konnuşmıcam
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yok uydurmuyorum ama burda olmayan biri hakkında konnuşmıcam uydurmuşsun işte kimden bahsettiğini biliyorum heralde rolleri değiştirmiş
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl uydurmuşsun işte kimden bahsettiğini biliyorum heralde rolleri değiştirmiş Yok değiştirmedi,ben sadece tahmin ettim,devamını dinleme fırsatım olmadı çünkü
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yok değiştirmedi,ben sadece tahmin ettim,devamını dinleme fırsatım olmadı çünkü hmm tahminin yanlış sevdiğim kişinin baş harfi imzamda
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl hmm tahminin yanlış sevdiğim kişinin baş harfi imzamda Sadece baş harfi mi imzanda Hem sende de ödül var mı ona göre uğraşalım
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl takıldım kaldım sana isminden gece yagmuru .. seni en çok ne zaman sevmedim onuda bilmek istermisin? yeminlen alem bir adamsın şaşılacak iş
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Sadece baş harfi mi imzanda Hem sende de ödül var mı ona göre uğraşalım melesef bende ödül yok soru da yok söylesem nolcak sanki yada bulsanız
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yeminlen alem bir adamsın şaşılacak iş sen başkasın ya merak etme sen iste yazayım cevabı, iste çıkayım burdan aramayım bi daha ona bir iltifat yaptım birde hazin bir öykü yazacaktım gece yagmurunun bendeki acısını
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.