Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bak beni psikopata bağlama :lol:

ayrıca bitli kümese niye gireyim sizin malikanenize giriyom ya

Bağlansan kaç yasar be :devil: Cin olmadan adam çarpmaya kalkıon <_<:unsure::lol:

Sen bisim malikanenin kümesine girmişsin demekki -_-:lol:

• Cevaplar 110
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

:lol::lol: ys den geldin ya gerisi boşş :shuriken: birazdaha gelmese idin miting yapacaktık zati

ne oldu malikaneyi fet ettin mi gidiyomuyuz maça

Gönderi tarihi:

Bağlansan kaç yasar be :devil: Cin olmadan adam çarpmaya kalkıon <_<:unsure::lol:

Sen bisim malikanenin kümesine girmişsin demekki -_-:lol:

alla alla kapısında kral dairesi yazıyodu hemde sizde ordaydınız acep ben kümesemi girmişim :lol: :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

bak beni psikopata bağlama

ayrıca bitli kümese niye gireyim sizin malikanenize giriyom ya

son girişin olcak galiba <_<:P:D

ya burcu bizde ortak bir şato neyin tyaptıralım yawww beni gıcık ettiler

çösüm değil ki bu :lol: yine gıcık ederis bis :lol:

Gönderi tarihi:

:lol::lol: ys den geldin ya gerisi boşş :shuriken: birazdaha gelmese idin miting yapacaktık zati

ne oldu malikaneyi fet ettin mi gidiyomuyuz maça

yok be feritcim daha fethedemedik tek başına olmuyo be :D ama koydum kafaya benzini döküp yakacam orayı :angry::lol:

Gönderi tarihi:

alla alla kapısında kral dairesi yazıyodu hemde sizde ordaydınız acep ben kümesemi girmişim :lol: :lol: :lol:

Bisim çilli horos için yaptırdık o kral dairesini -_- Sende dalıverdin dimek :unsure: Eee bizim çok paramıs var ya ondan malikanenin minyatür versiyonundan yaptırdık kümesi -_-:lol: Kesin bis horos ve davukları yemlerken gelmişsindir <_<:lol:

Gönderi tarihi:

Bisim çilli horos için yaptırdık o kral dairesini -_- Sende dalıverdin dimek :unsure: Eee bizim çok paramıs var ya ondan malikanenin minyatür versiyonundan yaptırdık kümesi -_-:lol: Kesin bis horos ve davukları yemlerken gelmişsindir <_<:lol:

valla ben seni yemek yerken gördüm ben :lol::P

Gönderi tarihi:

Bisim çilli horos için yaptırdık o kral dairesini -_- Sende dalıverdin dimek :unsure: Eee bizim çok paramıs var ya ondan malikanenin minyatür versiyonundan yaptırdık kümesi , Kesin bis horos ve davukları yemlerken gelmişsindir

efet aynen öyle olmuştur :lol:

Gönderi tarihi:

çok teşekkürler dostum :) zaten başımıza ne geldiyse o itfaiye yüzünden geldi :lol::P

olsun kardeşim :P aramıza döndüğüne sevindim :clover::clover::clover:

bende sevindim egzorsist kardeşim sağolasın :)

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.