Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 KOL DÜĞMELERİ Kol Düğmeleri benimde favori şarkım... Gerçi bütün şarkıları çok güzel Rahmetli Barış Manço'nun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Dediğin gibi Barış Abi'nin bütün şarkıları güzel zaten kankim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Barış Manço - Kol Düğmeleri favorim Kol Düğmeleri Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bir arada Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Kol düğmeleri,Benden öte benden ziyade,Hayır,Unutamadım,Allahım güç ver bana,Dönençe,Gamzedeyim deva bulmam(kusura bakmayın bi tanesini söyleyemedim )Allah Rahmet eylesin Alıntı
Φ zaman_içinde Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Deste deste gül topladım gül dalında bülbül nerde Enginlere yelken açtım yelkenimde rüzgar nerde Yaz güneşi kavururken iki damla suyum nerde Sonbaharda akşam vakti erken çöken hüznüm nerde Bulut beyaz umudum nerde Çimen yeşil tutkum nerde Dağlar yüksek gücüm nerde Pınar soğuk coşkum nerde Şifa bulmaz derde düştüm derdime dermanım nerde Hiç kapanmaz bir yarem var yareme tek çarem nerde Pamuk elli ninem nerde Gül yanaklı anam nerde Pembe beyaz bacım nerde Yumuk yumuk kızım nerde Yıllar önce telli duvaklı bana koşan karım nerde Kah üzüntüm kah sevincim can yoldaşım kadınım nerde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Barış Manço - Kol Düğmeleri favorim Kol Düğmeleri Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bir arada Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 dün yine yapayalnız dolaştım yollarda... yağmurlarla ıslanmışş o bomboş sokaklarda.... gözlerimde yaş, kalbimde sızı unutmadım seniiiiiii... unutamadım unutamadım ne olur anla beniii.. unutmak kolay demiştin ! alışırsın demiştinnn! öyleyse sen unut benii ! ...yeterki benden istemeeee... gözlerimde yaş,kalbimde sızı unutmadım seniiii.. unutamadım unutamadım ne olur anla beniiiiii.... Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 dün yine yapayalnız dolaştım yollarda... yağmurlarla ıslanmışş o bomboş sokaklarda.... gözlerimde yaş, kalbimde sızı unutmadım seniiiiiii... unutamadım unutamadım ne olur anla beniii.. unutmak kolay demiştin ! alışırsın demiştinnn! öyleyse sen unut benii ! ...yeterki benden istemeeee... gözlerimde yaş,kalbimde sızı unutmadım seniiii.. unutamadım unutamadım ne olur anla beniiiiii.... benimde en çok sefdiğim şarkısı bu.....aslında bütün parçaları birbirinden güsel Allah rahmet eylesin Alıntı
Φ cultural idea Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Ya zaten Barış Manço bi dünya starı... Huzur içnide yatsın daha ne diyelim Ama favori şarkım gülpembe... Alıntı
Φ XXXSCYTERXxXxXScyter Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 gülbebeğim ve dost kervanı ve gülpembe ve dağlar ve birsürü şarkısı Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ben "unutmaki dunya fani" ni duymusum.gercekten guzel 1 sarki. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Şarkıları arasında bir ayrım yapamıyorum pek... Lakin en güzelini zorlarsam... "Senden Öte, Benden Ziyade." "Gamzedeyim Deva Bulmam." "Dağlar Dağlar." Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 barıi mançonun tüm şarkıları birbirnden güzel ama en güzeli alla beni pulla beni Alıntı
Φ japon_kiz Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 gercekten gülbebeğim harika bi şarkı Alıntı
Φ koyu_mavi Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Ben Sarı Çizmeli Mehmet Ağa diyeceğim en çok hoşuma giden albümleride ingilizce albümü ve 24 Ayar Alıntı
Φ єѕяα Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 can bedenden cıkmayınca ve dönencee Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 aslında bütün şarkıları çookk güzel rahmetlinin ama en çok beş tane sevdiğimi söyleyeyim alla beni pulla beni ,dönence,can bedenden çıkmayınca,gülpembe,dağlar dağlar aaaaa bide domates biber patlıcan ben yeniyim burda merhaba herkese Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 dün yine yapayalnız dolaştım yollarda...yağmurlarla ıslanmışş o bomboş sokaklarda.... gözlerimde yaş, kalbimde sızı unutmadım seniiiiiii... unutamadım unutamadım ne olur anla beniii.. unutmak kolay demiştin ! alışırsın demiştinnn! öyleyse sen unut benii ! ...yeterki benden istemeeee... gözlerimde yaş,kalbimde sızı unutmadım seniiii.. unutamadım unutamadım ne olur anla beniiiiii.... Geceler çok soğuk geceler sessiz Nasıl yaşarım simdi ben sensiz Hani bana verdiğin o sözler Hani o gülen masum gözler Alışamadım bir türlü yokluğuna gülbebeğim Sensiz yasamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gülbebeğim... Şarkılarının hepsi birbirinden güzel.. Çok severdim kendisini. Allah rahmet eylesin.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 GÜLBEBEĞİM FAVORİM KOL DÜĞMELERİ İkisi favorim..Ve hepsi birbirinden güzel.. Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 gönül ferman dinlemiyor gerçekten çok güzel.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.