Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl ossung, gec olsunda güc olmasin di mi hos geldin bakem.... hoşbulduk
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl aramıza hoş geldin cyrano.yazılarınla hoşluk katmıştın zaten burdada merhaba yeniden diyelim..sefalar getirdin...
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 19 yıl aramıza hoş geldin cyrano.yazılarınla hoşluk katmıştın zaten burdada merhaba yeniden diyelim..sefalar getirdin... çok teşekkür ederim hoşbulduk ben de burayi yeni buldum hosgeldiniz sağolasın hoşbulduk
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl merhaba bende harun aranıza gelebilrmiyim diye soracaktım?? gel tabiki ayıp ettin..........
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl merhaba bende harun aranıza gelebilrmiyim diye soracaktım?? hoş geldin.
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl bende yeni farkettim bu kısmı. ama olsun herkese merhabalar bende deleterious gibi ''soydaşım hoşgeldin'' diyorum
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl bende deleterious gibi ''soydaşım hoşgeldin'' diyorum sanada çok teşekkürler hoşbulduk
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.