Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Pişmanlık yaşadıklarım oldu ama çok nadir.. başkaları yararına bir şey yapmak görevmi?zevkmi?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Özünde iyidir..çevre faktörleri,yaşam zorlukları,inançsızlık onları kötüye yöneltir.. Öykü sözcüğünün kökeni depo kelimesidir..öykülerin birer depo olduğu söylenebilirmi?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Hımmm ilginç öykü sözcüğünün etimolojisini bilmiyorum ama öykülerin bir depo olduğu söylenebilir. Bir yıllık süre zarfında buharlaşan su miktarıyla yağış olarak düşen su miktarı eşitmiş, öyle mi?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl tabikii olmaz..hatta sevginin bizzat kendisi bir güçtür.. forumdan arkadaş edinmekmi yoksa bilgi edinmekmi önceğindir?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl mahalle baskısı vejeteryan olmama izin vermiyor.. bigün çocuğunun satanist olduğunu öğrendin,nasıl bir tepki gösterirsin?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl çocuğum yok, ne hissederim ne yaparım bilmiyorum ki çok korkardım.. çare arardım ama bilemeiyorum.. bu soru pas yüzmeyi seversin
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Yüzme bilirim ama büyük su kütleleri korkutur hep beni. Yurt dışına hiç çıktın mı?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl aman sevgili @fuzuli grip deyince ortalık gerliyor...çok yaşayasın.. yaşamın içinde bir duruş göstermek bile bir siyasettir.. küresel ısınma bu kışı nasıl etkiler sence?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Tam kestirebilmek mümkün değil lakin bütün mevsimlerde bir şaşma var. AB'ye girebilecek miyiz bir gün?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl bileşik kaplar gibi.. biz istekli olursak AB engeller çıkaracak, biz nazlanırsak onlar yaklaşacak.. ama artık AB dünyanın bir siyasi veya ekonomik aktörü değil.. türk sanat müziği unutuluyormu?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl türk sanat müziğine sahip çıkan ve dinlemekten vazgeçmeyen bir kesim var.. ama gençler tarafından pek sevilmeyen bir tür olması sebebiyle gelecek kuşaklara aktarmak zor olacak gibi.. mürekkep lekesi nasıl çıkar
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Kuru temizlemeci çıkarır. Sağlık problemleriniz var mı(Umarım yoktur.)?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl herhangi bir problemim yok.. ama check-up yaptırmakta fayda var.. belki var olan problemlerden haberdar değilim acımasız olabilir misin ?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Zaman zaman düşünsel bağlamda oluyorum şükürler olsun ki aklıma gelenleri yapmıyorum. Gerçekleştüirmek istediğin bir hedefin var mı?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl evet.. işlerimi yüz akıyla sonuçlandırmak.. arkadaşlıklarında çıkarına dikkat eder misin ?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Arkadaşlığı çıkar üstüne kurulu arkadaş edinmemeye dikkat ederim. Kendini seviyor musun?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl seviyorum , ama kendimi unuttuğum çok oluyor.. ya sen, kendini seviyor musun?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Kendimi bulursam bakacağım artık... Çok çabuk duygulanır mısın?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.