Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Kimmiş o yanlış anlayan, kulak asma sen kimseye, o kişilerin kendi yanlış kişiler demek ki! İçmiyorum ne yazık ki! Kahve içermisin?
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Hastaya ilacmi soruyorsun, sekersiz nestcafe olsun lutfen... TMF.. bagimlisimisin
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Seninle evet, hele partiyi kuralım daha da çok ayak başparmaklarında koşup bowling oynayabilirmisin
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Hayir iste bir turlu onu beceremiyorum, oyun oynama ozurlusuyum... Solakmisin..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl hehehe,vallaha sabah boyalamaya çalıştım,emme hey sen alttaki,Yedi Numarayı bilir misin
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl İyi bilirdik imame teyze Kafa çevren, göbek çevrenden büyük mü?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl o nasil oliy ama göbek möbek yoktur bende ekmek teknesini bilr misin
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Bilirim tanıdığım bir biolog orada oynuyordu En uzun parmağın hangisi?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Hadi ya benim sağdan üçüncü en uzun Kim sevmez Kirliyi Kayan yıldız gördün mü?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl oooooooooooooooo,elimde ki kitapla tanığız buna... gökyüzünde huzuru bulur musun.
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Bu benim ikinci işim Astronomum ben ekstra Sence dünyanın en yumuşak şeyi nedir?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl adil olan karakter sahibi olanları.. hiç ölünmeyecek gibi yaşamak sana göre mi ? ( bu nasıl soru oldu ya nazım hikmeti dinliyorum da, şiirden bir mısra )
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Hic tarzim degil olecegimi bilmek biraz olsun icimi rahatlatir.. Hasta olmadigin halde hastalik yaptinmi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.