Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

şatomu?

bumu?

eskiev5.jpg

:lol:

senin şatoyu biri kundaklamış heralde arkadaş :P

sağol ben böyle iyiyim.

şş alttaki... ekmek var yenmi? :P:lol:

• Cevaplar 989
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

şatomu?

bumu?

eskiev5.jpg

:lol:

senin şatoyu biri kundaklamış heralde arkadaş :P

sağol ben böyle iyiyim.

şş alttaki... ekmek var yenmi? :P:lol:

benim şatom yerinde duruyor :lol: sen kankilerin kümesi gördün heralde zorla almıyoruz şatoya canı isteyen gelir :lol::D

Gönderi tarihi:

benim şatom yerinde duruyor :lol: sen kankilerin kümesi gördün heralde zorla almıyoruz şatoya canı isteyen gelir :lol::D

Şinci kardeş ben buraların yabancısıyım da buralarda iki şato varmış!Hangisinden daha memnun kalırım.Siz buranın yerlisisiniz galiba :P

Gönderi tarihi:

Kardeş ben buraların yabancısıyım da buralarda iki şato varmış!Hangisi en yakında zira eşeğin dayanacak gücü kalmadı 3 gün 3 gecedir yoldayız.Siz buranın yerlisisiniz galiba :P

Gönderi tarihi:

Tabikide bisim malikanemise geliseniz çok memnun kalacaksınıs -_- Bis değil istatistikler öyle söylüyo :huh::w00t::lol:

adı üstünde malikane ;) ama bizimki şatoooo :lol:

Gönderi tarihi:

Tabikide bisim malikanemise geliseniz çok memnun kalacaksınıs -_- Bis değil istatistikler öyle söylüyo :huh::w00t::lol:

Şu tesadüfün güzelliğine bak demek o malikane size ait öle mi e tabi ki de sizinkini tercih ederim.Böyle tatlı bir ev sahibesi olduktan sonra memnun kalmamak mümkün mü? :):clover: Ayrıca istatistikler asla yalan söylemez..şimdi sizin malikanede jakuzi,şömine,portakal soslu ördek,yanar döner meyva tabakları da mevcuttur heheheh evet,nereden gidiyoruz? :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Şu tesadüfün güzelliğine bak demek o malikane size ait öle mi e tabi ki de sizinkini tercih ederim.Böyle tatlı bir ev sahibesi olduktan sonra memnun kalmamak mümkün mü? :):clover: Ayrıca istatistikler asla yalan söylemez..şimdi sizin malikanede jakuzi,şömine,portakal soslu ördek,yanar döner meyva tabakları da mevcuttur heheheh evet,nereden gidiyoruz? :sorcerer:

istatistiğe bakarsan onlarınki nerden baksan 1 aylık ama bizimkinin daha ilk günü doluyo biraz hesaptan anlıysanız durumortada :lol:

Gönderi tarihi:

Miss Bee asla pişman olmayacaksın ;) İşte class bi seçim B) Bu arada portakal kalmamış mandalina soslu olsa olarmı ördek :huh::unsure::w00t::lol:

olar tabii :unsure::(:lol:

Gönderi tarihi:

istatistiğe bakarsan onlarınki nerden baksan 1 aylık ama bizimkinin daha ilk günü doluyo biraz hesaptan anlıysanız durumortada :lol:

Hesap kitapla benim işim olmaz Sayın Clooney :angry: Anladım siz sürümden kazanıyorsunuz :D Anccaak malikanede beni cezbeden pek çok özellik var şatonuz bedava olsa değişmem,bu kadar!! -_-

Hem merak ettim sizin şatoda müşteri memnuniyeti adına ne gibi faaliyetler var öğrenebilirmiyim ;)

Gönderi tarihi:

Clooney cereyan yapma kaçıl bakim :D:P

Olarsa hemen gidelim :rolleyes: Şömineyide yakarıs :D:P

Ohhh beeee şööle çıtır çıtır yanar şömine :sorcerer: postta varmı üstüne kurulup ateşi seyretmek için?:)

Gececim şööle bi yaklaşsana..hah,yav bi geceliği ne kadar şaka maka?Sonrasında tatlı tatlı yiyip acı acı gülmeyelim :w00t::wassat::lol:

Gönderi tarihi:

Hesap kitapla benim işim olmaz Sayın Clooney :angry: Anladım siz sürümden kazanıyorsunuz :D Anccaak malikanede beni cezbeden pek çok özellik var şatonuz bedava olsa değişmem,bu kadar!! -_-

Hem merak ettim sizin şatoda müşteri memnuniyeti adına ne gibi faaliyetler var öğrenebilirmiyim ;)

bi kerem biz gelen misafiri dövmüyoruz işkence yapmıyoruz bu kadar diyorum :lol:

Gönderi tarihi:

bi kerem biz gelen misafiri dövmüyoruz işkence yapmıyoruz bu kadar diyorum :lol:

Ne işkence mi??? :w00t::sweatingbullets::unsure:

Gönderi tarihi:

Miss bee canımcım ne ücreti nütfen -_- bunu duymamış olayım -_-:lol:;)

Gece Yağmurum,ilk göz ağrım gerçekten beni duygulandırırsın :blushing::) amma velakin şu Bay Clooney tuhaf şeyler söyleyip kafamı karıştırıyo..yok malikanede dayak varmış yok işkence ediliyomuş falan :unsure: iftira öyle değil mi :(

Gönderi tarihi:

Hemde en kurusundan :rolleyes: Kıs o bisim malikanemisi yıkıp halı saha yapacak ondan uyduruyo bunları <_<-_- Kankim olsydı da anlatsaydı sana :(:D:hug:

Desene hemi kaprisli hemide iftiracı :P:D niyeti başkaymış anlaşıldı şimdi -_- kankin kim Gececim?senin gibi tatlı mı o da? :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.