Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 şatomu? bumu? senin şatoyu biri kundaklamış heralde arkadaş sağol ben böyle iyiyim. şş alttaki... ekmek var yenmi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 şatomu? bumu? senin şatoyu biri kundaklamış heralde arkadaş sağol ben böyle iyiyim. şş alttaki... ekmek var yenmi? benim şatom yerinde duruyor sen kankilerin kümesi gördün heralde zorla almıyoruz şatoya canı isteyen gelir Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 benim şatom yerinde duruyor sen kankilerin kümesi gördün heralde zorla almıyoruz şatoya canı isteyen gelir Şinci kardeş ben buraların yabancısıyım da buralarda iki şato varmış!Hangisinden daha memnun kalırım.Siz buranın yerlisisiniz galiba Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 benim şatom yerinde duruyor sen kankilerin kümesi gördün heralde zorla almıyoruz şatoya canı isteyen gelir Kardeş ben buraların yabancısıyım da buralarda iki şato varmış!Hangisi en yakında zira eşeğin dayanacak gücü kalmadı 3 gün 3 gecedir yoldayız.Siz buranın yerlisisiniz galiba Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ha ha ha..acemiliğin cilveleri ne yaparsın eşek bile gülüyor halime Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Tabikide bisim malikanemise geliseniz çok memnun kalacaksınıs Bis değil istatistikler öyle söylüyo Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Tabikide bisim malikanemise geliseniz çok memnun kalacaksınıs Bis değil istatistikler öyle söylüyo adı üstünde malikane ama bizimki şatoooo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Adı üstünde şato işte nolcek Sanki tapulu arsası müdafa ediyo Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Tabikide bisim malikanemise geliseniz çok memnun kalacaksınıs Bis değil istatistikler öyle söylüyo Şu tesadüfün güzelliğine bak demek o malikane size ait öle mi e tabi ki de sizinkini tercih ederim.Böyle tatlı bir ev sahibesi olduktan sonra memnun kalmamak mümkün mü? Ayrıca istatistikler asla yalan söylemez..şimdi sizin malikanede jakuzi,şömine,portakal soslu ördek,yanar döner meyva tabakları da mevcuttur heheheh evet,nereden gidiyoruz? Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 adı üstünde malikane ama bizimki şatoooo Kusura bakmayın Sayın Clooney ben yerimi buldum.Gayette memnunum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Bay clooney cvbınısı aldıysanıs çekilebilirsinis Miss Bee asla pişman olmayacaksın İşte class bi seçim Bu arada portakal kalmamış mandalina soslu olsa olarmı ördek Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Şu tesadüfün güzelliğine bak demek o malikane size ait öle mi e tabi ki de sizinkini tercih ederim.Böyle tatlı bir ev sahibesi olduktan sonra memnun kalmamak mümkün mü? Ayrıca istatistikler asla yalan söylemez..şimdi sizin malikanede jakuzi,şömine,portakal soslu ördek,yanar döner meyva tabakları da mevcuttur heheheh evet,nereden gidiyoruz? istatistiğe bakarsan onlarınki nerden baksan 1 aylık ama bizimkinin daha ilk günü doluyo biraz hesaptan anlıysanız durumortada Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Miss Bee asla pişman olmayacaksın İşte class bi seçim Bu arada portakal kalmamış mandalina soslu olsa olarmı ördek olar tabii Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Clooney cereyan yapma kaçıl bakim Olarsa hemen gidelim Şömineyide yakarıs Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 istatistiğe bakarsan onlarınki nerden baksan 1 aylık ama bizimkinin daha ilk günü doluyo biraz hesaptan anlıysanız durumortada Hesap kitapla benim işim olmaz Sayın Clooney Anladım siz sürümden kazanıyorsunuz Anccaak malikanede beni cezbeden pek çok özellik var şatonuz bedava olsa değişmem,bu kadar!! Hem merak ettim sizin şatoda müşteri memnuniyeti adına ne gibi faaliyetler var öğrenebilirmiyim Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Clooney cereyan yapma kaçıl bakim Olarsa hemen gidelim Şömineyide yakarıs Ohhh beeee şööle çıtır çıtır yanar şömine postta varmı üstüne kurulup ateşi seyretmek için? Gececim şööle bi yaklaşsana..hah,yav bi geceliği ne kadar şaka maka?Sonrasında tatlı tatlı yiyip acı acı gülmeyelim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Hesap kitapla benim işim olmaz Sayın Clooney Anladım siz sürümden kazanıyorsunuz Anccaak malikanede beni cezbeden pek çok özellik var şatonuz bedava olsa değişmem,bu kadar!! Hem merak ettim sizin şatoda müşteri memnuniyeti adına ne gibi faaliyetler var öğrenebilirmiyim bi kerem biz gelen misafiri dövmüyoruz işkence yapmıyoruz bu kadar diyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Miss bee canımcım ne ücreti nütfen bunu duymamış olayım Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 bi kerem biz gelen misafiri dövmüyoruz işkence yapmıyoruz bu kadar diyorum Ne işkence mi??? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Clooney milletin aklını çelme ve topici amacından çıkarma Kıs bis işkenceye karşıyıs bikerem kankim ve ben şiddetten hiç hoşlanmayıs Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Miss bee canımcım ne ücreti nütfen bunu duymamış olayım Gece Yağmurum,ilk göz ağrım gerçekten beni duygulandırırsın amma velakin şu Bay Clooney tuhaf şeyler söyleyip kafamı karıştırıyo..yok malikanede dayak varmış yok işkence ediliyomuş falan iftira öyle değil mi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Hemde en kurusundan Kıs o bisim malikanemisi yıkıp halı saha yapacak ondan uyduruyo bunları Kankim olsydı da anlatsaydı sana Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Hemde en kurusundan Kıs o bisim malikanemisi yıkıp halı saha yapacak ondan uyduruyo bunları Kankim olsydı da anlatsaydı sana Desene hemi kaprisli hemide iftiracı niyeti başkaymış anlaşıldı şimdi kankin kim Gececim?senin gibi tatlı mı o da? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.