Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 sayılırım.. kalabalık seni sıkarmı? Alıntı
Φ Laura Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 evet islerin yogunmuydu senin ? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 yok pazartesi yogun olacak rüyanda en çok kimi görürsün ? Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Kaynanamı Beni seviyomusun? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ben usttekıne sorsam cinayeti neden işlediniz,sizi kım tahrık etti Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Alttaki cevap verse: Bana sormadığın için ben işleyeceğim,sen tahrik ettin.. MÖ 6YY'da yaşamış ve felsefe terimini ilk kullanan filozof kimdir..? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Alttaki cevap verse: Bana sormadığın için ben işleyeceğim,sen tahrik ettin.. MÖ 6YY'da yaşamış ve felsefe terimini ilk kullanan filozof kimdir..? arısto ilk defa deterjanla çamaşır yıkayan kadın kımdır Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 arısto ilk defa deterjanla çamaşır yıkayan kadın kımdır Dııııt yanlış.. O filozof PİSAGOR olacaktı.. Filos (Dost) ve Sophia (Bilgi) kelimelerini birleştirerek kullanmıştır ilk olarak.. Graham Bell'in hanımı sanırım.Aloo diye diye ALO marka detarjana fikir annesi olmuş ve ilk deterjanı kullanma şerefine erişmiştir.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 haydı ya pisagormuydu pıyanonun tuşlarına ılk basandan sonra ıkıncı basan kımmış Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Davetlinin yanında getirdiği velet.. Patikaya neden keçi yolu diyorlar.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Davetlinin yanında getirdiği velet.. Patikaya neden keçi yolu diyorlar.. keçilerin patisi olduğu içinnn :w00t: gaybana ne demektirrrr. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 keçilerin patisi olduğu içinnn :w00t: gaybana ne demektirrrr. Ay ne ayıp.. :D Kızmazsın umarım.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Ay ne ayıp.. :D Kızmazsın umarım.. saçmalama....neden kızayımmm. sen de benim onu ciddi olarak yazdığımı düşünmedin dimiii Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 sana soru sorayım mı sormayayım mı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 bilmem.. ben şey sorayım, en son ne zaman lunaparka gittin diyim.. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Hatırlamıyorum çok eskiden ama ondan Kültür bakanımız uyku ilacımı alıyor ? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 sanırım annen hala sana çocuk muamelesi yapıyor? Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Evet hangi anne yapmaz ki Gerçekten ideallerin uğruna geride herkesi sevdiklerini bırakıp gitme cesaretin var mı ? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 yok gözlerin güzel değil mi? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Bilmem,galiba Yalnız kalınca üzüldüğün oluyor mu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.