Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl Plan hic yapmam planli yasamayida sevmem plan yapinca kendimi robot gibi hissediyorummm... Kucukken en sevdigin oyun neydi...
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl Mensch aegere dich nicht diye bir oyun vardi ablamlarla onu oynamasini cok severdim Gazette okuyormusun ?
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 16 yıl her gazeteyi hergün okurum,ama her gazeteye para vermem bela okur musunuz sayın forumdaş
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 16 yıl Okumam bela, mela oyle seylerle ne isim olur... En sevdigin sarki...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 16 yıl muzik dinlerim arkadaslarla konusurum alttaki kahve varmi kahve
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 16 yıl evet var hemde cok ama uyuyamıyorum=) alttakı sımdı benım ısık hızında gıden bı arabam var dıyelım farlarımı acsam onumu gorebılırmıyım
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 16 yıl Gorebilmen icin denemen gerek denemeden bilemezsin... Takim tutarmisin
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 16 yıl tutarım demırsporluyum pekı benım ses hızında gıden bı aracım olsa radyomu acsam muzık dınleyebılırmıyım
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 16 yıl kulağının sağır olmasını istiyorsan herşeyi deneyebilirsin alttaki bu garip sorular nasıl çıkıyor senden
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 16 yıl ben gunlerdır uyuyamıyorum bu soruların cevabını aramak ıcın sorularıma garıp deme suda sonmeyen sıgaram olsa suyun altında bogulmadan sıgara ıcebılırmıyım
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2009 16 yıl hayir cunku halen bogulursun alttaki tatile nereye gitmek isterdin ?
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 16 yıl yok bolustum uzulme taraflarini alttaki ne yemegini hic sevmezsin ?
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 16 yıl etlı yemeklerı yıyemem yemegın ıcınde et olmayacak ama kebap lahmacun yerım onun dısında yemem oda adanada yasmamdan dolayı kebabıda yemezsem oldururler benı alttakı kacta kalkarsın
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 16 yıl aslında kalkmaktan nefret ederim ama mecburen 7.30 alttaki; fransızca biliyorsun mu?
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 16 yıl Evet Fransizca biliyorum Alttaki, Sinavlardan nefret edermisin...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 16 yıl Kahvaltida genelde ekmek, yag, zeytin, recel, meyvesuyu bazende bir bardak cay... Ogle yemegini atlarmisin ssstt alttaki ...
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 16 yıl asla... yemek nasıl atlanır en son atlıycağım şeylerden biri.. altakii... yaz gelio.. napçan yaz tatilinde?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.