Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl yok tikkim Turkiye'de gormedigin ama gormek istedigin sehir hangisi ?
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl Turkiyede gormedigim cok yer var ozellikle karadeniz ve dogu ve guneydogu anadolu bolgelerini merak etmekteyim nezaman kismet olur gormek allah bilir... Fikra anlatmasini severmisin
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 16 yıl nefret etmekten vazgecmekti ......... en buyuk pismanligin neydi ?
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Evet benim kasetim cikti aldinizmi Sarki soylemesini severmisin
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Hayır, gülünce kasıklarım ağırıyor sonra Hiç saçını sıfıra vurdun mu?
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl hayir aylinda kenara "kotu gunler" icin para koyuyormusun yoksa hepsini hemen harciyanlardanmisin ?
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl Herzaman icin kotu gunler icin sagda sola koydugum bir kac kurus vardir.. Tutumlumusundur..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl Bana göre evet dışarıya göre hayır hayatında hiç gereksiz olduğunu düşündün mü?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl 41 Niye jön bana ayakkabı mı hedaaye etcen Hangi cep telefonu markasını sağlam buluyorsun?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl sen biliyorsun ve suan 350 ye dusmus alttaki havalar nasil orda ?
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 16 yıl İlkbaharın arasına sıkışmış hüzünlü bir sonbahar günü... Mutluluğun peşinden koşacak mısın?
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 16 yıl hayir ama mutluluk beni beklemedim zaman yakaliyor zaten hangi hayvandan korkuyorsun ?
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Her ikisinide cok severim.. Ne anne baba arasinda ayrim yapilir nede cocuklar arasinda Kuresel isinmaya senin sebep oldugun soyleniyor dogrumu... ?!
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Arada kaçak gaz salınımı olyor maalesef Bacaklarını 180 derece açabiliyor musun?
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Tabiki sayin Domuzbagi degil 180derece 360 derece aciyorum bacaklarimi ben.. Diyeti biraktigini duydum kuslar oyle birseyler soyledi bana dogrumu...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.