Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Plansızlığı ve kaosu severim. Plan yapsam bile illaki uymaz değiştiririm. Hayat dinamiktir ve bazen akışında gezmek de keyiflidir. Hakime sinir olduğun olur mu?
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl ooo nerdeyse her gun,her durusmada.. hastalarınla mesafeli misin
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Yooo, sıkılıp gitmek isterler ben bırakmam. Gel bi de şurana burana bakayım derim, yok orda benim bişiiim diye kaçarlar Kaç kardeşin var ve cinsiyetleri ne?
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl 1 öz kız, 1 üvey kız yarı kızılderili, bir üvey erkek yarı Koreli kardeşim var. Ben 3 numarayım. Şarkı söyleyebiliyor musun?
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl şakacı evet.. söylerim.. hem de çok severim.. album cıkarmayı ısteyecek kadar...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Şaka değil, babam uluslararası çalışmış ne yapabilirim Albüm mü Vay Canına, merak ettim sesini nasıl dinleyebiliriz acaba! Alttaki birinin ruhuna dokunabilir misin?
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl iyiyim..meraklı.. Heyecanlı.. Oyunlara odaklanmıs duzenli misin..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Orta derecede, kendime has bir düzen demek daha doğru. Aşık mısın?
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Kankimden daha gösel yemek yaptığım tartışılmaz Evet , hemde çok gösel yimekler yapar ve yirim Sakın ola beni unutma şarkısı sende var mı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.