Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl Sevmediğim şeyi yapmam ki.. Tek parmağı üzerinde yürüyen hayvan nedir..
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl Hemen biskrem gelir..O hayvan attır desem inanır mısın.. Sende mi Taurus.. Sana hiç yakıştıramadım.Sen bilmiyor musun bana hayvan denilmesinden hoşlanmadığımı..
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl İnanırım belkiim Diorum ki ben alttaki bu Sedoş var ya Sedoş ne kadar...... dimi
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl X deme de ne dersen de.. YAw Düldül'cüm alınma hemen.Hem sen niye koç'u yanlız bırakıp geldin.Bari Puik dursaydı yanında...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl X ne olaki ? X deyince noluyo ki ? Hem nie X demiorus ki ? X desek Sedoş bizi boğar mı ki ? X desem bu soruların cevabını alır mıyım ki ?
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Yazar X ne olaki ? X deyince noluyo ki ? Hem nie X demiorus ki ? X desek Sedoş bizi boğar mı ki ? X desem bu soruların cevabını alır mıyım ki ? diyebilirsin tertip ben izin veriyorum
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Çok zaman geçti ama iyi hatırlıyorum, dememesi daha hayırlı olur..Bana güven..
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Çok zaman geçti ama iyi hatırlıyorum, dememesi daha hayırlı olur..Bana güven.. ama tek x diyebilir abicim üçlü kurmadıkları sürece sorun yok
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ohh.. ne kadar ne olduğunu bilmesem de ucuz atlattım galiba bencede forumdan memnunmusun desem
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl bencede forumdan memnunmusun desem sen benle konuşmuyon onun için soru soramazsın.. yumote canımısın
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Yazar memnunum ingilizcede öksürmüşmüymüş ne demek ?? bilmemki bir bilene sormak lazım
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl canım kleommmm ingilizcede öksürmüşmüymüş ne demek ?? had he coughed???? beni seviyor musun ??? :wub:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.