Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl hayır insanları olduğu gibi kabul edermisin pardon araya girmişim....
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Yazar soru bu mu.. eğer buysa kötü bir huydur :w00t: yarın tatilmi... hayırrr senin tatil herhal hayır insanları olduğu gibi kabul edermisin evet ederim göründüğü gibi olanın başımın üstünde yeri var fobiniz varmı
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Sıkışılam araya yahu ne olucak ,yok varsa bile benim haberim yok Hata mı ettik yoksa
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl hayırrr senin tatil herhal evet ederim göründüğü gibi olanın başımın üstünde yeri var fobiniz varmı benim tatil... fobim kalabalığı sevmem Sıkışılam araya yahu ne olucak ,yok varsa bile benim haberim yok Hata mı ettik yoksa ne hatası yahu sadece sıkışılam yazmışsın
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl benim tatil... fobim kalabalığı sevmem ne hatası yahu sadece sıkışılam yazmışsın Ya biri benim yazıları değiştiriyor herhalde,ben sıkışalım yazmıştım Bu gece burası kalabalık olur mu acaba
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Oy ?Benim bağlantı orda kopuyor ama biraz pamuk ellerini cebine götürürsen bi şeyler düşünürüz
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Oy ?Benim bağlantı orda kopuyor ama biraz pamuk ellerini cebine götürürsen bi şeyler düşünürüz çaktırma bi yeşillik çalışır
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Neyse bu seferlik oyumu sevabına kullanıyım ama bi daha olmasın Ne işle meşgulsün
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl karşıdakı arkadaşınla konuşurken kırılmasına dikkat edermisin İpek, seni kırdıysam özür dilerim ama ben bu sözleri hakedicek birşey yaptığımı düşünmüyorum...
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl İpek, seni kırdıysam özür dilerim ama ben bu sözleri hakedicek birşey yaptığımı düşünmüyorum... Arkadaşım sen soruyu yanlış anladın beni kırdın diye birşey ima etmedim ben bütün arkadaşları seviyorum ayrıca seni rahatsız edecek bir şey yazdım sa ben sende n çok özür diliyorum saygılar
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl Evet içiyorum Başarılı olmak için en önemli kural ne senin için
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl düzenli ve çok çalışmak..ayrıca hayatın kesitlerini iyi gözlemlemek.. sen başarılı mısın?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.