Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Yazar iyi sevındın mı.istersen bı daha dıyım neee hemde çoook zııııııtttttt erenköööy
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl ne ne birleşik yazıldığında nene olur ki yaşlı ve büyük kadın akrabaya denir nasıl yaşlanmak isterdin ( Allah bilir ne kadar yaşayacağını ama maksat topic devam etsin )
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl guzel soru..esimle gozgoze,etrafta ucusan bir kac torun.. sen nasil?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl bende eşimle sağlıklı bi şekilde ve ölene dek, mulu ve huzurlu olmak isterdim... hayat bir kumarmı?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl bence benzese de degil..hersey degistirilebilir,istendigi zaman.. en cok neden korkarsin
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl başta Allah.. daha sonrada çaresizlikten... kendini çaresiz hisstetin mi? yada böle bi durumda ne yapardın?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl hissettim.sadece dua edebilirim herhalde.. olgun oldugunu dusunuyor musun?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl herkesin çocuksu bi tarafı vardır ama hayat insanı bazen gerektiğinden fazla olgunlaştırıyor... peki sen olgunmusun?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl uzun yillardir,mecburi..ama artik o cocuksu tarafimi ariyorum yaramaz bir cocuk muydun?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl evet biraz öyleydim... peki çocuksu yanını bulduğunda ne değişecek? yada vakit geç olursa ne olacak...
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl cocuksu yanimi buldum,ortaya cikmasi icin gec tabi.belki cocugum olursa.. hobi ve fobin var mi,neler?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl fobimi söylemiştim geçen topic'te çaresizlik... hobim ise pek dert etmem yani oan beni ne mutlu ederse o benim hobim olur özellikle yaptığım yada her yaptığımda mutlu olduğum bişey yok... senin diyeceğim ama çalıntı gibi olmasın soru
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl yok canim..yukseklik korkum vardir.hobi senin gibi,ama kitap okumak ve tezhiple,resimle ugrasmak da diyebilirim. ev isleriyle ugrasir misin,yemek vs?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl anlarım ama genelde evde ablam ve kardeşim olduğundan ben pek girmem o işlere ama yinede yardımcı olrum hastalık falan oldumu yada acil bişey... ne kadar duygusalsın?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Mantığı engellemeyecek kadar Kendini konuştuğun kişinin yerine koyabiliyormusun
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl hafta sonu 15 saat dersim olduğu için bişiy diyemiyorum.. ama boş vakitte uyumayı tercih edrim.. enstrüman çalıyomusun
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar düdüğü enstrümandan sayıyosan evet uçağa binmeye korkarmısın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.