Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bide apla diosun bise 24 o saygıdan dikkat edersen sana demiyom seninde varmış bayağı yaş
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl çıkamam yükseklik korkum var Evet,ist. geldim Aslen nerelisin ?
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar çıkamam yükseklik korkum var Evet,ist. geldim Aslen nerelisin ? aslen elazığlıyız sen nerelisin aslen
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Adana En çok hangi şehri seviyosun ? tabiki istanbul adanada güzel gelmiştim balık severmisin
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Severim Beşiktaş 2-0 yenilmiş mi yuk yenilmemiş sana öyle geliyo sigara içiyomusun
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Evet Ya sen ? bırakalı 8 ay oldu kötü alışkanlık varmı başka
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Başka kötü alışkanlık yuk Niyetli değilim Sinirli misin ? sayılmam sende var galiba biras
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Sendeki kadar çok değil Pişman mısın ? neden ? biraz daha açıklama yapmak zorunamı gidiyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.