Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ne anlıyosanız çiçekten genelde ben sinemaya zorla götürüldüğüm için genelde uyurum sinemada o yüzden hangi ilimdi hatırlamıyorum
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl ııhh ikisi de diil..benim kendi tarzım vardır konuşmak mı,sessizlik mi?
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl sessizlik güzel bir hafta sonu nasıl olmalıdır sen ve sessizlik birbirine ne kadar uzak iki kelime güzel bir hafta sonu...hımm...şimdi saymaya başlarsam burdan köye yol olur çılgınlar gibi eğlenmemi sağlıyacak dostlar,müzik,dans ve tabi kii sohbet
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bu yaşta müzik ve dansı bünyen kaldırıyomu ablacım Not: şaka yaptım eniştenin en beğendiğin huyu nedir
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Benden çok korkması......... Cami avlusuna hiç yaptınmı.? yaptım küçük yaşta topun inşaata kaçtımı
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Zeytinyağlı biber dolması zeytinyağlı biber dolması yapabilirmisin
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl zeytinyağlı biber dolması yapabilirmisin Evet Çamburnu..bilirmisin...Denize nazır balığın her çeşiti.? Hayir, çamburnu nedir bilmiyorum Nerde yaşıyorsun.? Bayramlik aldin mi
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Senin olsun elma şekeri abizüttin ne ettin tüh kanmadı :lol: saçların ne renk
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Evet Yuksam sende mi takıosun çık ben takmıyom kaç kardeşsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.