Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ela.. uzun musun kısa mı? önemli değil ablacım uzun karizmatik kibar centilmen ha pardon abla sadece uzunmusun diye sormuştun dimi uzunmusun kısamı
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl gözlük kullanıyomusun Maalesef pardon araya girmişim.. Sorun değil bi daha olmasın
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl önemli değil ablacım uzun karizmatik kibar centilmen ha pardon abla sadece uzunmusun diye sormuştun dimi boşver sen yine de devam et..birilerinin dikkatini çekicektir muhakkak
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Sorun değil bi daha olmasın zamane gençleri işte!.. bizim zamanımızda...
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar zamane gençleri işte!.. bizim zamanımızda... nolmuş zamane gençlerine ablacım sizin devriniz bitti gerçi bizim devirde bitmek üzere ya neyse aşk mı para mı
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl nolmuş zamane gençlerine ablacım sizin devriniz bitti gerçi bizim devirde bitmek üzere ya neyse aşk mı para mı nolcak işte olanlar olmuş benim devrim asla bitmez..ben bütün devirlere meydan okurum tabikii de AŞK!
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hoşuma giden müziği dinlerim vay delikanlı miss bee ablam bacımsınn
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Abla senin devrin çoktan kapanmış Baksana sorulara bilenem geç kalıosun
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl hoşuma giden müziği dinlerim vay delikanlı miss bee ablam bacımsınn reca ederim kardeşim..Allahın izniyle seni ellerimle evlendircem tiz vakitte kız bakmaya gidelim
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Abla senin devrin çoktan kapanmış Baksana sorulara bilenem geç kalıosun senin ağzının kulağına doğru eğilmesine ramak kaldı canım kardeşim sorulara geç kalmamın nedeni acemiliğimdir benim devrimin kapanmasına gelince..... hahahahahahahahahhaahh benim devrim daha yeni başladı ayol
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar reca ederim kardeşim..Allahın izniyle seni ellerimle evlendircem tiz vakitte kız bakmaya gidelim bu forumdakiler beni niye evlendirmeye çalışıyo çözemedim miss beep ablacımkız bakmana gerek yok hazırda var ben nişanlıyım ama çok istiyosan bi tanede sen bakabilirsin tabi ablamı kırarmıyım hiç
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl bu forumdakiler beni niye evlendirmeye çalışıyo çözemedim miss beep ablacımkız bakmana gerek yok hazırda var ben nişanlıyım ama çok istiyosan bi tanede sen bakabilirsin tabi ablamı kırarmıyım hiç aman da aman..aman da aman.. nişanlın var dimek Allah tamamına erdirsin o zaman,ne bilsin ablan başının bağlandığını
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Apla ya sende havadan nem kapıosun Küçükken yaramas değildim En çok hangi ülkeyi görmek istersin
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar aman da aman..aman da aman.. nişanlın var dimek Allah tamamına erdirsin o zaman,ne bilsin ablan başının bağlandığını sağol ablacım en çok maldiv adalarını görmek isterdim kadınlar gerçekten çiçek alınca mutlu olurmu
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Ben hariç her bayan mutlu oluyo sanırım En son hangi filmi isledin ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.