Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Yazar şamar geliyorrr zor biraz o Asalet bu olsa gerek evet zaten renklerimizde en asil renkler
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ne demek zorrrr bayağı o demek çoookk zorrr ben karate biliyorum
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl bilmiyorum henuz.. keyfehal? peki visne suyu uretimini artirmak icin ne yapilmali,en ekonomik?
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl vişne tarlaları arttırılmalı en ekonomisinden sen ne okudun peki
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl bilemedin H2o ilave edersin.ben yuksek bisey okumadim. isinden memnun musun?
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl bilemedin H2o ilave edersin.ben yuksek bisey okumadim. isinden memnun musun? hayır ne kadar dayanıklısın
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl Yalana göre değişir yalanı ve yalan konuşanı asla sevmem insanlar genelde hangi amaçla yalan söyler?
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl Genelde durumu kurtarmak icin bence.. hayatindaki en buyuk pismanlik nedir?
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl 4yıl su ürünleri okumak yerine 2 yıl bilg.programcılığı okumak isterdim aylarca iş aradın ve bulamadın, sana yardımcı olacak kimsen yok ve mutlaka para kazanman gerek olan bi durumda kalsan ilk olarak neler yapardın?
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl bütün şartları zorlardım çünkü bende su ürünleri okuyorum hayat ne kadar gerçek?=
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl Yazar bütün şartları zorlardım çünkü bende su ürünleri okuyorum hayat ne kadar gerçek?= nolcak bu palamutların hali kedilere karşı alerjin varmı
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl alerji degilde tiksinti ve korku var kedi ve ben ehumm En son sana ne hediye edildi?
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yerine göre değişiyor..Klasik giyinmek zorunda kalıyorum işim nedeni ile ama spor Göz rengin ? ( Sakın siyah beyas deme )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.