Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl üzüldüğüm oldu ama hiçbir zaman pişmanlık duymadım hep yaşadıklarımdan ders aldım, çünkü yaşanmış şey bitmiştir artık ve geri dönüşüde yoktur pişmanlık duymanın bi anlamı yok çünkü.. sence herşeyin bi karşılığı varmıdır ve sen ne tip müzik dinlersin
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl yaptıgın iyiylik konusunda diyorsan vardır.kötülügünde tabi.ben genelde rock dinlerim en sevdigin şarkıcı kim
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl en sevdiğim şarkıcı diye biri yok ama müslüm severim ama maiden sepultura sting de dinlerim en son nereye gittin uzak ?
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Avatarim var (gorunmuyor demek ) Dinlemekten hiç bikmadigin bir parça var mi?
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Erkek demek = yemek yapamaz demek mi (en iyi ahcilar erkeklerdir bunu unutma )
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Erkek demek = yemek yapamaz demek mi (en iyi ahcilar erkeklerdir bunu unutma ) evet yapmaz demek yapanlar varsada ben onlardan değilim
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Yazar en çok sevdigin renk siyah bende değilim tebrik ederim seni helal olsun sana hangi takımı tutuyoruz
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Yazar trabzon sporlu olduğunu bilsem tebrik etmezdim Şampiyon BEŞİKTAŞ o kadar.
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl deeeet nerde beşiktaşşşşşş döferimmm dans edebilmek ne demek uçuyorum beeaaa
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Yazar BJK Alttaki; dans edebiliyormu (upsss gec kalmisim ) gerçek tebrikler sana doğru yoldasın hatır edemez ve etmez bi ağırlığımız var dimi bizim ama
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.