Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl tahmin diil de olmamasını umut ediyorummmmm değil tabii, ama her insanın içinde biraz şeytanlık yokmudur
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl değil tabii, ama her insanın içinde biraz şeytanlık yokmudur kesinlikle...başka nası baş edebilirsin çevrendekilerle .... ama biras dimi
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl Her insanın içinde biraz ondan biraz bundan var da, hangi avatara yeter bunları anlatmaya... Neyse bana üsttensoru gelmemiş ben alttakine soriyim... Hey alttaki; - nerelisin - kaç yaşındasın - saat kaç - bi de ne olacak bu ülkenin hali - bi de en kolay yaptığın yemek - bi de ...... (neyse soruları abarttım galiba)
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl kesinlikle...başka nası baş edebilirsin çevrendekilerle .... ama biras dimi evet biraz önemli olan ne zaman neyi ne kadar yaptığındır, eğer neyi ne kadar yaptığını bilemiyosan zaten artık bunu düşünmeninde anlamı yoktur
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl hayır cezalısın cunku altakıne soru sormadın cezan bana kahve yapmak şşttt ustekı kahvem orta sekerlı olsun şşttt altakı kahvemı cabuk yap
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl soruyu ben sormadım şşştt altakı kahve yapmayı bılıyonmu Kim sordu abi o zaman
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl şimdi burda zarfımı yoksa sıfatımı buluyoru neden dedim de akılama neden,neden dedigim geldi ve neden ben neden dediysem o zaman bana biri nedenlik içeren bir soru sordu.o zaman bana neden dendi evet neden?
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl şimdi burda zarfımı yoksa sıfatımı buluyoru neden dedim de akılama neden,neden dedigim geldi ve neden ben neden dediysem o zaman bana biri nedenlik içeren bir soru sordu.o zaman bana neden dendi evet neden? başın dönmüş senin nedenide sen neden sen uyumuyorsun bence dinlen biraz
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Yazar başın dönmüş senin nedenide sen neden sen uyumuyorsun bence dinlen biraz bilseydim arkadşımızın kafasının karışcağını sormazdım o soruyu
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl kafam karışmadı.maşallah hala yerinde.amacım sizin kafanızı karıştırmaktı. heyy bana uyu diyennn uyumuyorum işteeeee. peki alttaki sen geceleri oturmayı mı seviyorsun?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.