Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

şatomu?

bumu?

eskiev5.jpg

:lol:

senin şatoyu biri kundaklamış heralde arkadaş :P

sağol ben böyle iyiyim.

şş alttaki... ekmek var yenmi? :P:lol:

• Cevaplar 989
  • Görüntü 46,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

şatomu?

bumu?

eskiev5.jpg

:lol:

senin şatoyu biri kundaklamış heralde arkadaş :P

sağol ben böyle iyiyim.

şş alttaki... ekmek var yenmi? :P:lol:

benim şatom yerinde duruyor :lol: sen kankilerin kümesi gördün heralde zorla almıyoruz şatoya canı isteyen gelir :lol::D

Gönderi tarihi:

benim şatom yerinde duruyor :lol: sen kankilerin kümesi gördün heralde zorla almıyoruz şatoya canı isteyen gelir :lol::D

Şinci kardeş ben buraların yabancısıyım da buralarda iki şato varmış!Hangisinden daha memnun kalırım.Siz buranın yerlisisiniz galiba :P

Gönderi tarihi:

Kardeş ben buraların yabancısıyım da buralarda iki şato varmış!Hangisi en yakında zira eşeğin dayanacak gücü kalmadı 3 gün 3 gecedir yoldayız.Siz buranın yerlisisiniz galiba :P

Gönderi tarihi:

Ha ha ha..acemiliğin cilveleri ne yaparsın eşek bile gülüyor halime :P:lol::D

Gönderi tarihi:

Tabikide bisim malikanemise geliseniz çok memnun kalacaksınıs -_- Bis değil istatistikler öyle söylüyo :huh::w00t::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Tabikide bisim malikanemise geliseniz çok memnun kalacaksınıs -_- Bis değil istatistikler öyle söylüyo :huh::w00t::lol:

adı üstünde malikane ;) ama bizimki şatoooo :lol:

Gönderi tarihi:

Adı üstünde şato işte nolcek <_< Sanki tapulu arsası müdafa ediyo <_<:lol::P

Gönderi tarihi:

Şu tesadüfün güzelliğine bak demek o malikane size ait öle mi e tabi ki de sizinkini tercih ederim.Böyle tatlı bir ev sahibesi olduktan sonra memnun kalmamak mümkün mü? :):clover: Ayrıca istatistikler asla yalan söylemez..şimdi sizin malikanede jakuzi,şömine,portakal soslu ördek,yanar döner meyva tabakları da mevcuttur heheheh evet,nereden gidiyoruz? :sorcerer:

Gönderi tarihi:

adı üstünde malikane ;) ama bizimki şatoooo :lol:

Kusura bakmayın Sayın Clooney ben yerimi buldum.Gayette memnunum :P:sorcerer::)

Gönderi tarihi:

Bay clooney cvbınısı aldıysanıs çekilebilirsinis -_-:lol:

Miss Bee asla pişman olmayacaksın ;) İşte class bi seçim B) Bu arada portakal kalmamış mandalina soslu olsa olarmı ördek :huh::unsure::w00t::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Şu tesadüfün güzelliğine bak demek o malikane size ait öle mi e tabi ki de sizinkini tercih ederim.Böyle tatlı bir ev sahibesi olduktan sonra memnun kalmamak mümkün mü? :):clover: Ayrıca istatistikler asla yalan söylemez..şimdi sizin malikanede jakuzi,şömine,portakal soslu ördek,yanar döner meyva tabakları da mevcuttur heheheh evet,nereden gidiyoruz? :sorcerer:

istatistiğe bakarsan onlarınki nerden baksan 1 aylık ama bizimkinin daha ilk günü doluyo biraz hesaptan anlıysanız durumortada :lol:

Gönderi tarihi:

Miss Bee asla pişman olmayacaksın ;) İşte class bi seçim B) Bu arada portakal kalmamış mandalina soslu olsa olarmı ördek :huh::unsure::w00t::lol:

olar tabii :unsure::(:lol:

Gönderi tarihi:

Clooney cereyan yapma kaçıl bakim :D:P

Olarsa hemen gidelim :rolleyes: Şömineyide yakarıs :D:P

Gönderi tarihi:

istatistiğe bakarsan onlarınki nerden baksan 1 aylık ama bizimkinin daha ilk günü doluyo biraz hesaptan anlıysanız durumortada :lol:

Hesap kitapla benim işim olmaz Sayın Clooney :angry: Anladım siz sürümden kazanıyorsunuz :D Anccaak malikanede beni cezbeden pek çok özellik var şatonuz bedava olsa değişmem,bu kadar!! -_-

Hem merak ettim sizin şatoda müşteri memnuniyeti adına ne gibi faaliyetler var öğrenebilirmiyim ;)

Gönderi tarihi:

ne olar burda :getlost::w00t:

Gönderi tarihi:

Clooney cereyan yapma kaçıl bakim :D:P

Olarsa hemen gidelim :rolleyes: Şömineyide yakarıs :D:P

Ohhh beeee şööle çıtır çıtır yanar şömine :sorcerer: postta varmı üstüne kurulup ateşi seyretmek için?:)

Gececim şööle bi yaklaşsana..hah,yav bi geceliği ne kadar şaka maka?Sonrasında tatlı tatlı yiyip acı acı gülmeyelim :w00t::wassat::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hesap kitapla benim işim olmaz Sayın Clooney :angry: Anladım siz sürümden kazanıyorsunuz :D Anccaak malikanede beni cezbeden pek çok özellik var şatonuz bedava olsa değişmem,bu kadar!! -_-

Hem merak ettim sizin şatoda müşteri memnuniyeti adına ne gibi faaliyetler var öğrenebilirmiyim ;)

bi kerem biz gelen misafiri dövmüyoruz işkence yapmıyoruz bu kadar diyorum :lol:

Gönderi tarihi:

Miss bee canımcım ne ücreti nütfen -_- bunu duymamış olayım -_-:lol:;)

Gönderi tarihi:

bi kerem biz gelen misafiri dövmüyoruz işkence yapmıyoruz bu kadar diyorum :lol:

Ne işkence mi??? :w00t::sweatingbullets::unsure:

Gönderi tarihi:

Clooney milletin aklını çelme ve topici amacından çıkarma <_< Kıs bis işkenceye karşıyıs bikerem :huh: kankim ve ben şiddetten hiç hoşlanmayıs -_-:rolleyes::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Miss bee canımcım ne ücreti nütfen -_- bunu duymamış olayım -_-:lol:;)

Gece Yağmurum,ilk göz ağrım gerçekten beni duygulandırırsın :blushing::) amma velakin şu Bay Clooney tuhaf şeyler söyleyip kafamı karıştırıyo..yok malikanede dayak varmış yok işkence ediliyomuş falan :unsure: iftira öyle değil mi :(

Gönderi tarihi:

Hemde en kurusundan :rolleyes: Kıs o bisim malikanemisi yıkıp halı saha yapacak ondan uyduruyo bunları <_<-_- Kankim olsydı da anlatsaydı sana :(:D:hug:

Gönderi tarihi:

Hemde en kurusundan :rolleyes: Kıs o bisim malikanemisi yıkıp halı saha yapacak ondan uyduruyo bunları <_<-_- Kankim olsydı da anlatsaydı sana :(:D:hug:

Desene hemi kaprisli hemide iftiracı :P:D niyeti başkaymış anlaşıldı şimdi -_- kankin kim Gececim?senin gibi tatlı mı o da? :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.