Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl hey alttaki üye arkadaşım 1-Nerelisin 2-Öğrencimisin yoksa çalışıyormusun 3-Hangi takımı tutuyorsun 4-hayatta en çok istediğin 3 şey nedir
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl hey alttaki üye arkadaşım 1-Nerelisin 2-Öğrencimisin yoksa çalışıyormusun 3-Hangi takımı tutuyorsun 4-hayatta en çok istediğin 3 şey nedir 1-denizli'liyim 2-antalya'da UĞUR dershanesinde fizik öğretmeniyim 3-GALATASARAY 4-branşımda başarılı olup sevdiğime bir an önce kavuşup sarılabilmek
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl iyide yukardaki bana da soru sorcan içinden gelenleri yaz..veya bana sorulanları cevapla... veya 4.soru yerine bu foruma nerden bulaştığını yazabilirsinnn
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl fenerliyim bursaliyim ogrenciyim pariste yasiyorum bir gun o cesareti bulursam her seyi birakip gitmek isterim bilmedigim yerlere forumu yanlislikla buldum
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl yukardaki seninde bana soru sorman gerekiyodu Uşaklıyım Fenerbahçeliyim Öss ye hazırlanıyorum İstanbulda yaşıyorum Hayatta istediklerimi söylemem Bende bu soruları soruyorumve en çok ilgisini çeken konuyu yazsın
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl 1. si BEŞİKTAŞ' LIYIM 2. side İZMİT' LİYİM..... Soruma gelince, ama gerçekten samimi cevap verilecekse hani kuru sıkı sallamayacak ve şiir yazmadan iki üç cümleyle cevap verilebilecekse.... sevdiğiniz insan yada insanlar için yapabileceğiniz şeyleri, tabi göreceli bi soru ama en kötüyü düşünmeye çalışın.... sevgiler
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl ben Fenerbahçeliyim alttaki 1. gözlerin ne renk 2. burcun ne 3. en sevdiğin şarkı
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ben Fenerbahçeliyim alttaki 1. gözlerin ne renk 2. burcun ne 3. en sevdiğin şarkı Şampiyon Beşiktaş 1-kahverengi 2-boğa 3-bilmiyorum 1-nerelisin 2-anlat işte bişeyler yaww
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl ben Fenerbahçeliyim alttaki 1. gözlerin ne renk 2. burcun ne 3. en sevdiğin şarkı Hooobaaaa,laylaylay
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl bol köpüklümü olsun yandan çarklı olsun hey sen alttaki nerdensin
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl burda... 1978... 1999 yılı depremi, hem askerdim ve ailemin yanında o zaman yoktum 3 gün sonra yanlarında oldum 50 gün kaldıktan sonra tekrar askere gittim en zor geçirdiğim zaman ondan sonraki askerlik oldu bitmek bilmedi benim için uzadı ama şükür şimdi hep beraberiz çaresizlik, öyle anlar varki ikilemde kalıyosun yapmak istediğini,söylemek istediğini bildiğin halde elinden bişey gelmiyor yapamıyorsun aciz kalıyorsun.... alttaki... kısaca kendini tanıtırmısın
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Ben Istanbul dogumluyum.Su an orda yasamiyorum.Kitap okumayi,nete takilmayi,seyahat etmeyi,araba yolculugunu,sanata dair herseyi seviyorum.Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim Sevgili alttaki.. Lutfen hayattaki hedefini ve nelerin seni mutlu ettigini soyler misin?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl şşştt alttakı bana bır fıncan kahve yaparmısın Toprağım başka bir soru sorsaydn şaşrdım zaten
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Toprağım başka bir soru sorsaydn şaşrdım zaten siyanürlümü olsun asbestlimi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Siyanür kıs bu arada artıkın kolay gelsin heyhat abim sana da takmış kafayı git oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.