Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 butun eski uyeler taniyor sandunyami gibime geldi ve hepside cok seviyor onu. sevilicek birimi acaba Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 emin olabilirsin ne kadar tanıyoruma gelince nun beni tanıdığı kadar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 aynen oyle o beni ne kadar taniyorsa bende onu okadar taniyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 ama ben senin için iyi şeyler düşünüyorum bak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 ben senin icin iyi dusunuyorum demedim ki zaten Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 ıyı bırıne benzıyor ama daha tam tanımıyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 fazla tanismadik boyle yavas ca tanisiyoruz bak iyi birisine bensetmis beni Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Angel die tanındıgını öğrendim o kadar ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 hiç tanımıyorum ve merak edıyorum verdınaz ın anlamını Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 ne kadar mi taniyorum hmm bi dusuneyim Erbayin sevdigi kisiyi kendiside sevdigi kadar taniyorum Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 walla pek tanımıorum ben de pek tanınmıyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 walla pek tanımıorumben de pek tanınmıyorum tanimiyormusuz yani Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 yani üyye ismini pek hatırlamıorm 1 sene önce falan baya takılıodm buraya ama artk pek giremiom nete oyuzden hatırlamıoda olabilirim Gerçi kimseyi şahsen de tnımıyorum ama en begendiğim forum burası Alıntı
Φ EVDEYOKUZ Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 yani üyye ismini pek hatırlamıorm 1 sene önce falan baya takılıodm buraya ama artk pek giremiom nete oyuzden hatırlamıoda olabilirim Gerçi kimseyi şahsen de tnımıyorum ama en begendiğim forum burası Gözyaşı dökeceği bir şey, buna değmeli, diyen ve hafızası kuvvetli olmayan biri olabilir sn cecile Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 ewt hafızam pek kuvvetli değil Ama sardunyam kralxtades dipnot bi kaç üye daha hatırlıyorum netsiz kaldıysam neyapayım benm sucum muu?? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 yani üyye ismini pek hatırlamıorm 1 sene önce falan baya takılıodm buraya ama artk pek giremiom nete oyuzden hatırlamıoda olabilirim Gerçi kimseyi şahsen de tnımıyorum ama en begendiğim forum burası Cunku ben bu sene katildim o yuzden tanimiyorsun beni evdeyokuz : evde olmadigini biliyorum o kadar taniyorum Alıntı
Φ EVDEYOKUZ Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Cunku ben bu sene katildim o yuzden tanimiyorsun beni evdeyokuz : evde olmadigini biliyorum o kadar taniyorum evimide biliyorsun demek ki Alıntı
Φ EVDEYOKUZ Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 ewt hafızam pek kuvvetli değilAma sardunyam kralxtades dipnot bi kaç üye daha hatırlıyorum netsiz kaldıysam neyapayım benm sucum muu?? tabiki değil suçlu kimse Allah kahretmesin onu emi, bu arada alınganız da biraz he... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 evimide biliyorsun demek ki evet biliyorum ben asadaki komsuyum hani cadi nine varya o nun torunuyum Alıntı
Φ EVDEYOKUZ Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 evet biliyorum ben asadaki komsuyum hani cadi nine varya o nun torunuyum Vay be, sen büyüdünde forum odalarında sörf mü yapıyorsun Bu arada imzan çok iyi herkes kendine rehber edinmeli bu imzayı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 siz bakmayın evdeyokuz,evdeler onlar diyecek kadar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 hmm bu mavi de kimis ? taniyormuyum hmm bi dusuneyim ??? sanki aklima birseyler geliyor.... biraz daha dusuneyim yemek aklima geliyor evet buldum yemek yapamiyan bir genc kiz geliyor aklima ammada taniyormusum kiz seni Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 durun bakem düşünmesi sırası bende.Angel bana ingilizceyi öğretecek tatlı bir hanfendiyi hatırlatıyor.Ayrıca kendisi de yemek yapamaz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 bulacik yikicam diye bulaciklari kiran kiz Buara da yemek yapmasini biliyorum gecen de basladim yine yemek yapmaya yaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.