Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl hmm bi dusuneyim iki gunde ne kadar tanimisim taurusmutis: Manti seviyor Atamizida seviyor duygusallida sever bazen ve hmm taurus diyince sen bogamisin ? bide belki bunuda tuttururum
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Ben boğa değilim,burcum boğa.. Dost var düşman var en önemlisi Sedoş var,boğayım desem nerelere çekerler bilemezsin..
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Tamam zaten burcunu demek istedim zaten veeeeee yas gunun 5inci ayda demektir ozaman
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Belki Nisan'da ne biliyorsun.. Hadi hadi tamam Mayıs'ta,bunu da bildin..
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Belki Nisan'da ne biliyorsun.. Hadi hadi tamam Mayıs'ta,bunu da bildin.. iki gunde iyi tanimisin demi
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Künyesini okuyacak kadar(tatlım valla o kadar tanıyorum seni)
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Künyesini okuyacak kadar(tatlım valla o kadar tanıyorum seni) seneye gorcemi bilcek kadar taniyorum
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl seneye gorcemi bilcek kadar taniyorum bu bizim işi yürütecek kadar tanıyom ben Angelimi
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl insanlar hep yanlış anlıyorlar aslında kortucu olmak için değil, egzorsist; kötü ruh çıkartan kişiye denir yaaa
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl ama sana da yaranamadım ben oraya kedi resmi koyacak değilim ya evet hakkında biraz bişeyler öğrendim, biraz korkuyor galiba
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl valla kedilerden acayip korkarım,neyse farklılığa saygi değil mi? korku filmlerine bayılan gizemli bir arkadaş
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl farklılıklara saygı duyan ama yine de hafif tertip korkan diyarbakırlı kıdemli üye
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl evet senin için değil ama senin içinde bir iki lafım olabilir.. şiir kitap ve çocuk seven, uçmak isteyen ve şuan iftar saati bekleyen kısa toplu ve uçarı deneyimli üye
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl evet senin için değil ama senin içinde bir iki lafım olabilir.. şiir kitap ve çocuk seven, uçmak isteyen ve şuan iftar saati bekleyen kısa toplu ve uçarı deneyimli üye besiktasli olan, kitap okumasini hic sevmiyen, cocuklari seven ama 5 sene icinde olmasi gerek bulmayan bir uyemiz
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl Ben Diyarbakır temsilcisiyim artık Angel sen beşiktaşlı değil misin? Neyse çok tatlı,bebişleriyle mutluluğu yakalamış bir hatun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.