Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 bende BJK liyim tabiki Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 bende BJK liyim tabiki oleyyyyyyyyyyyy Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 az cok taniyorum mavimi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 ben geldımmm bu arada nee angel mı vay tanımaz olayımdııımmm vayy basıma gelenler :D Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 aşk acısından tanıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 hadı yaaa sedelına sızde de mı aynı ızlerı bırakmısım baska bıse yok mu ız bıraktıgım forumun saygı duydugum ablalarından bırısı dıyım bende Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 ben geldımmm bu arada nee angel mı vay tanımaz olayımdııımmm vayy basıma gelenler :D ne diyon ya Aslinda benim basima senin yuzunden neler geldi . Artik evde FBI agentlerle gezmek zorunda kaldim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 sende su cocugu zorlamadan verseydın.dedık kı sana sunu kolıye koyup kargoyla gonder dedık masraflarda bızdendı ama sen vermek ıstemedın. bı sekılde alıcam onu hatta ortagımla bırlıkte alıcam Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 sende su cocugu zorlamadan verseydın.dedık kı sana sunu kolıye koyup kargoyla gonder dedık masraflarda bızdendı ama sen vermek ıstemedın. bı sekılde alıcam onu hatta ortagımla bırlıkte alıcam he sen mi odicektin yol parasini deseydin ya verirdim bende masrafa cikmamak icin yok dedim sevdigimden degil yani Ortagini ben yemek le kandiririm Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 vay ortak vayy hemen kanıyo mu o ama ondan ortak olmaz kı yav e ama benım baska ortagım yokkı yav ILAN: sercanın ofısı cocuk kacırma ajansımıza sızlerıde aramızda gormekten mutluluk duyarız.basvurular ıcın bana ulasın. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 aaa ben daha da hiç değil Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 tanişmiyoruz kendisiyle.....)) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 fazla tanismadik ama siir yarismasini kazandigini biliyorum Tebrik ederim burdan da Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 kımkazanmış şiir yarışmasını Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 ahhhhhh yoksa ben mi kazan dim Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Tanımıyorum malesef Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 bende seni tanimiyorum . Merhaba beni angel olarak bilirler burda Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Kimse kimseyi tanımıyo yahu. Daha çoook tekrarlanır bu replikler. Gelin tanışalım dediğimizde de bir ton laf yiyoruz. BKNZ : Forumlar > Forumdan Haberler - Öneri ve Eleştiriler > Öneri ve Eleştirileriniz Başlığı altında, FORUM BULUŞMALARI. Not: figgaro ile tanışalı yıl oldu ve adam hala hayatta, ölmedi bile. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 tanis dicem ama laf yiyormus oyle diyince de taylan abi baharrri tam bende tanimiyorum ama yavas yavas biraz sa olsa kim oldugunu ogrencem galba gelecekte Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Bu üstteki var ya bu üstteki, hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Bakın bildiklerimi sıralayayım ; Hem nyx bu. Hem fallen, Hem de angel. Hem Chicago Bir de USA. Üstelik Turkish Media Forum'da. Bir de Türkçe yazıyor iletilerini. Üstelik 4 ayda 1000 tane. Maaşallah. Bulmaca gibi. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Bu üstteki var ya bu üstteki,hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Bakın bildiklerimi sıralayayım ; Hem nyx bu. Hem fallen, Hem de angel. Hem Chicago Bir de USA. Üstelik Turkish Media Forum'da. Bir de Türkçe yazıyor iletilerini. Üstelik 4 ayda 1000 tane. Maaşallah. Bulmaca gibi. figgaro yu yillardir taniyor ve kac senede sadece 1090 kere yazmis Antalya'da resimini gordun cinsi erkek oldugunu biliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.