Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl butun eski uyeler taniyor sandunyami gibime geldi ve hepside cok seviyor onu. sevilicek birimi acaba
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl emin olabilirsin ne kadar tanıyoruma gelince nun beni tanıdığı kadar
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl aynen oyle o beni ne kadar taniyorsa bende onu okadar taniyorum
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl fazla tanismadik boyle yavas ca tanisiyoruz bak iyi birisine bensetmis beni
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl ne kadar mi taniyorum hmm bi dusuneyim Erbayin sevdigi kisiyi kendiside sevdigi kadar taniyorum
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl walla pek tanımıorumben de pek tanınmıyorum tanimiyormusuz yani
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl yani üyye ismini pek hatırlamıorm 1 sene önce falan baya takılıodm buraya ama artk pek giremiom nete oyuzden hatırlamıoda olabilirim Gerçi kimseyi şahsen de tnımıyorum ama en begendiğim forum burası
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl yani üyye ismini pek hatırlamıorm 1 sene önce falan baya takılıodm buraya ama artk pek giremiom nete oyuzden hatırlamıoda olabilirim Gerçi kimseyi şahsen de tnımıyorum ama en begendiğim forum burası Gözyaşı dökeceği bir şey, buna değmeli, diyen ve hafızası kuvvetli olmayan biri olabilir sn cecile
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl ewt hafızam pek kuvvetli değil Ama sardunyam kralxtades dipnot bi kaç üye daha hatırlıyorum netsiz kaldıysam neyapayım benm sucum muu??
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl yani üyye ismini pek hatırlamıorm 1 sene önce falan baya takılıodm buraya ama artk pek giremiom nete oyuzden hatırlamıoda olabilirim Gerçi kimseyi şahsen de tnımıyorum ama en begendiğim forum burası Cunku ben bu sene katildim o yuzden tanimiyorsun beni evdeyokuz : evde olmadigini biliyorum o kadar taniyorum
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl Cunku ben bu sene katildim o yuzden tanimiyorsun beni evdeyokuz : evde olmadigini biliyorum o kadar taniyorum evimide biliyorsun demek ki
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl ewt hafızam pek kuvvetli değilAma sardunyam kralxtades dipnot bi kaç üye daha hatırlıyorum netsiz kaldıysam neyapayım benm sucum muu?? tabiki değil suçlu kimse Allah kahretmesin onu emi, bu arada alınganız da biraz he...
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl evimide biliyorsun demek ki evet biliyorum ben asadaki komsuyum hani cadi nine varya o nun torunuyum
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl evet biliyorum ben asadaki komsuyum hani cadi nine varya o nun torunuyum Vay be, sen büyüdünde forum odalarında sörf mü yapıyorsun Bu arada imzan çok iyi herkes kendine rehber edinmeli bu imzayı
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl hmm bu mavi de kimis ? taniyormuyum hmm bi dusuneyim ??? sanki aklima birseyler geliyor.... biraz daha dusuneyim yemek aklima geliyor evet buldum yemek yapamiyan bir genc kiz geliyor aklima ammada taniyormusum kiz seni
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl durun bakem düşünmesi sırası bende.Angel bana ingilizceyi öğretecek tatlı bir hanfendiyi hatırlatıyor.Ayrıca kendisi de yemek yapamaz
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl bulacik yikicam diye bulaciklari kiran kiz Buara da yemek yapmasini biliyorum gecen de basladim yine yemek yapmaya yaaaaaaaaaaaaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.