Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ustune düşmem canım duyduğuma göre kocanın burnunu ve kulağını yemişsin senden korkulur ayol :D

• Cevaplar 324
  • Görüntü 22,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Burnu biraz uzundu ondan yedim de kulak da arada kaynadı işte..

Sen nie düştün buralara.. Yoksa ezdin mi seninkini :grin:

Gönderi tarihi:

ne ezcem kız görmuyonmu kılomu :D bende doplu gatlıamdan gırdım bacımmm

Gönderi tarihi:

ben ac degilim deyip cikofte ve kebabi cignemeden yedigini ve yedigini eritmek icin beni 2 saat yuruttugunu bilirim bunun :P:lol:

Gönderi tarihi:
ben ac degilim deyip cikofte ve kebabi cignemeden yedigini ve yedigini eritmek icin beni 2 saat yuruttugunu bilirim bunun :P:lol:

anaaa allah kuru ıftıradan saklasın ayoll..benı aç bıraktığını ve dur bırazdan bı smıtçi bulacaz dıye dıye 2 saat yuruttuğunu unutma :P

Gönderi tarihi:

usttekı üyeyi tanımam etmem abii,ama tanımamız gerekıyosa tanırız ıcabındaaaa

Gönderi tarihi:
:lol: gelecegin basbakani neyleri denistirmek istersiniz bizim Ulkede belki oy veririm sana ;)
Gönderi tarihi:
:lol: gelecegin basbakani neyleri denistirmek istersiniz bizim Ulkede belki oy veririm sana ;)

ne o sanki başkasına verme lüksün mü var?tabiki bana!Öncelikle pastaneler zinciri kuracam;bu ülke için!Sonra tüm tanıdıklarımı kayıracam.Sen de varsın ha kayıracaklar arasında.Değiştirmeyeceğim canım arkadaşım;ben değişeceğim.

Gönderi tarihi:
ne o sanki başkasına verme lüksün mü var?tabiki bana!Öncelikle pastaneler zinciri kuracam;bu ülke için!Sonra tüm tanıdıklarımı kayıracam.Sen de varsın ha kayıracaklar arasında.Değiştirmeyeceğim canım arkadaşım;ben değişeceğim.

:lol:

Gönderi tarihi:
hiç tanımıyom... :(

Uzulme sayman bende seni tanimiyorum ama ben bu sene her gun burdayim tanisiriz :)

Gönderi tarihi:

Bizleri (Eski üyeler) zehirlemeyi düşündüğünü bilecek kadar tanıyorum.. :huh::D

Gönderi tarihi:

Galba Maniti yemegini tek yedi paylasmadi benle -_-

paylasmai sevmiyor kadar taniyorum desem olur mu :D

Gönderi tarihi:

Mantı he.. :huh: Kriptex buralarda mı acaba..:D

Gönderi tarihi:

abimin atlari cok sevdigini biliyorum

duldulu de unutmadik :D

Gönderi tarihi:

Düldül'de sizi unutmamış Jön abisi..;)

Gönderi tarihi:

iyi tanırım kendisini abimin :clover:

Gönderi tarihi:

kendısını de tanıyorumda,avatarını ayrı bi tanıyorum :w00t:

Gönderi tarihi:

üstteki üyeyi uzaktan yakından tanımam.. :closedeyes: Bakmayın samimi durduğumuza..:w00t::grin::hug:

Gönderi tarihi:

yalan söyleme beraber buyumedık mi,sen ne güzel ip atlardın :D

Gönderi tarihi:

Hala atlarım ne var..:getlost:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.