Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl seni tanımıyorum leviathan ama senle bi çok topicte muabbetimiz oldu ve ben keyif aldım, cami yaptırıp yaptırmadığını bilmiyorum ama ii birine benziyosun muabbettinden
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar egzorsist kardeşimin izmitli olduğunu,köpekleri sevdiğini,yağmurdan nefret ettiğini ve 126 bis otomobili olduğunu biliyorum
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl siyahx kardeşimin, istanbul' lu olduğunu, köpeklerden pek hoşlanmadığını forumda saygı duyulması gereken isimlerden biri olduğunu biliyorum ve bana pasta cila sözüde varrrr ayrıca ortak özelliğimiz oda yağmurdan nefret ediyor
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl seni tanımıyorum leviathan ama senle bi çok topicte muabbetimiz oldu ve ben keyif aldım, cami yaptırıp yaptırmadığını bilmiyorum ama ii birine benziyosun muabbettinden Çok teşekkür ederim ben zaten kimseyi tanımıyorum bu forumda sadece muhabbet ediyorum,zaman içinde tanırım belki.Cami yapımı çokkkkkk uzun bi askıda bu arada otomobilin varmış,hayırlı olsun
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Çok teşekkür ederim ben zaten kimseyi tanımıyorum bu forumda sadece muhabbet ediyorum,zaman içinde tanırım belki.Cami yapımı çokkkkkk uzun bi askıda bu arada otomobilin varmış,hayırlı olsun hemde 126 bis canavar gibi
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl hemde 126 bis canavar gibi Bende üstte ki için dilek tut topiğinde arabası olsun demiştim
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yok be yaw arabam şaka yaptım benim itfaiyeyi verim istiyosan sana kardeşim
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl oda olur eksik olma kardeşim ama arabalık işim olmuyor çarşıdayım zaten hep
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar oda olur eksik olma kardeşim ama arabalık işim olmuyor çarşıdayım zaten hep abi yangın falan çıkar anında müdahalede bulunursun fenamı
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl abi yangın falan çıkar anında müdahalede bulunursun fenamı hem karizmam olur, elbisesi varsa onuda gönder bakarsın kırmızı açar beni
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hem karizmam olur, elbisesi varsa onuda gönder bakarsın kırmızı açar beni o olmadan olurmu onuda gönderirim
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ee yardıma ihtiyacımız oldumu gelirsin artık bunu sana verince kendime ambulans almayı düşünüyorum
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl bunu sana verince kendime ambulans almayı düşünüyorum yakışır... arkasına bide tek rakibim THY yazdırdınmı tam olur
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yakışır... arkasına bide tek rakibim THY yazdırdınmı tam olur aynen öyle kim tutar beni ozaman beee
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl hava kuvvetleri f-16' ları Hayallarimin biriydi bi zamanlar savaş pilotu olmak ah be
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl ya ben hayal_et memnun oldumm tanistik miii simdii Normalde tanışmışlığımız yok dimi hayal_et Ama yazılarını okuduğum kadarıyla samimi sevecen bir kız
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.