Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Admin Mutfağınızda olan şeyleri kullanarak Margaritalarınızı daha da iyi hale getirmenin 12 kolay yolu Mutfağınızda olan şeyleri kullanarak Margaritalarınızı daha da iyi hale getirmenin 12 kolay yolu "Karantina" yı unutun - bu Cinco de Mayo, hepsi Margarita ile ilgili. Düşündüğünüze rağmen, evde bar veya restoran kalitesinde bir margarita yapmak, mixolojide tonlarca deneyim gerektirmez. "Şu anda sahip olduğunuz malzemelerle yapabileceğiniz en iyi kokteyl." PATRÓN Tequila'da mikoloji ve ticaret müdürü David Alan, Insider'a verdiği demeçte. "Evde yapılan kutlamaların bize sağladığı avantaj yaratıcılığımızdan faydalanma şansı. Bu yıl eğlenceli bir Cinco de Mayo yapmak için en büyük tavsiyem denemek olacaktır." Dedi. "Mağazaya koşmak eskisi kadar kolay olmadığından, elinizde olan şeylerden faydalanın ve mutfağınızdaki tüm kolay ikameleri düşünün. Genellikle, 'hataların' tadı iyi ve yeni keşifiniz orijinalinden daha iyi tadabilir. " Muhtemelen kiler, buzdolabı veya dondurucunuzda bulunan birkaç basit hileci ve malzemeyle, herkes klasik bir margaritayı bir sonraki seviyeye taşıyabilir. İşte margaritalarınızı daha da iyi hale getirmek için 12 hack - mutfağınızda zaten olan şeylerle.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Margarita bardaklarınızı birkaç dakika dondurucuya koyun. Margarita bardağının dondurulması içeceklerinizin mümkün olduğunca uzun süre soğutulmasını sağlar. Insider, "Bir bardağın soğutulması, içeceğin ideal, soğutulmuş sıcaklığı daha uzun süre korumasını sağlar." Dedi. "Buzun içeceğinize seyrelmesini yavaşlatacak ve içeceği daha uzun süre en uygun içme sıcaklığında tutacaktır. Cam üzerindeki don da son sunuma hoş bir estetik katar." Servis yapmadan önce camın dondurulması da camın tuzla karıştırılması için az kullanılan bir numaradır. Cam kenarı bir kireç takozuyla ıslatmak kesin bir yöntemdir, soğutulmuş bir margarita camının kenarındaki yoğunlaşma her seferinde mükemmel bir şekilde tuzlanmış bir jant oluşturur.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Malzemelerinizi birleştirmek için doğrudan bardağa karıştırmak yerine bir kokteyl çalkalayıcı kullanın. Eğer yoksa, bunun yerine bir seyahat kupası kullanın. Margaritaların karıştırılmaması, çalkalanması amaçlanmıştır. Tüm malzemeleri camın içinde karıştırmak yerine, dökmeden önce her şeyi bir kokteyl çalkalayıcıda karıştırın. Bu, tüm bileşenlerin mükemmel bir şekilde birleştirilmesini garanti eder. Elinizde bir kokteyl çalkalayıcı yoksa, bir seyahat kupası (kapağı tamamen kaplanmış olarak) veya iki bardak birbirine oturan bir tutamda da çalışır.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Mango gibi meyve eklemek margaritalarınıza çok daha fazla lezzet katabilir. Kireç ile klasik bir margarita kesinlikle lezzetli olsa da, diğer meyveleri eklemek içeceklerinizi bir çentik oluşturabilir. Doğranmış mango parçalarını margarita malzemelerinizin geri kalanıyla karıştırın, ardından bir bardak buzun içine dökün.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Nar, çilek ve ananas gibi diğer dondurulmuş veya taze meyveler margaritalarınızı bir üst seviyeye taşıyabilir. Aynı yöntemi diğer taze meyvelerle de yapabilirsiniz - karpuz, ananas, nar, çilek ve yaban mersini hepsi margarita'ya harika eklemeler yapar. Taze meyve kullanmak margaritaya daha yumuşak ve daha meyve suyu benzeri bir doku verirken, dondurulmuş meyve margaritalarınıza daha yumuşak bir kıvam verecektir.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Greyfurt suyu gibi meyve suyu da içeceğinizi tazeleyebilir. Bir miktar meyve suyu margaritalarınıza biraz daha lezzet katabilir. Greyfurt suyu, ekşi, hafif ekşi bir lezzet verirken, ananas suyu daha tropikal bir tat veren içecek yaratır. Insider'a konuşan David Alan, "Narenciye bazlı meyve suları bir margarita'nın tatlılığını dengelemek için gereklidir." "Limon suyu klasik olsa da, limon harika bir ikame yapar. Ananas suyu bir margaritaya tatlı bir tropikal his verir, hatta kayalarda tekila ve ananas suyu da yapar!"
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Triple Sec yerine Cointreau kullanmak, margarita paketinizi bir punch (içecek) haline getirebilir. Triple Sec, Margarita'da en çok kullanılan bileşen olsa da, Cointreau, özellikle evde sahip olduğunuz tek şeyse, biraz daha meşrubat yerine kullanılabilir. Her iki likörün parlak turuncu bir tadı olmasına rağmen, Triple Sec% 15 ila% 30 arasında bir alkol içeriğine sahipken, Cointreau% 40 alkolde biraz daha güçlüdür.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Jalapeños ve acılı tuzlu jantlı baharatlı margaritalar, bir margarita'nın tadını çıkarmanın en yaygın ve lezzetli yollarından biridir. Klasik bir margarita üzerinde en popüler bükülmelerden biri baharatlı bir margaritadır. Genellikle jalapeños ile tepesinde ve biber tuzu ile çevrelenmiş bir bardakta servis edilen bu kokteyller, geleneksel margaritalardan biraz daha fazla ısı paketi. "Tuz jantları yapmak nispeten kolaydır ve benim en iyi tavsiyem sadece onunla eğlenmektir - baharatları bir çorba kabına atmaya benzer," dedi Alan. "Biber tuzu için, 4 çay kaşığı kaşer tuzu, 1 çay kaşığı biber tozu ve 1 çay kaşığı kırmızı biberleri düz bir tabağa birleştiriyorsunuz, hepsini karıştırıyorsunuz, daha sonra camınızı bir kireçle jantlıyor ve daha sonra bardağı karışıma batırıyorsunuz. "
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Ayrıca tekilalarınızı evde jalapeño ile doldurarak şeyleri renklendirebilirsiniz. Ev yapımı jalapeño tekila yapmak son derece kolaydır. Bunu yapmak için, üç biber etrafında dilimleyin, büyük bir kavanoza yerleştirin ve bir şişe tekila dökün - Greatist'in bu tarifi 750ml'lik bir şişe önerir. Tohumu eklediğinizden emin olun, çünkü bu, baharatın çoğunun geldiği yerdir ve tekilanın en az 24 saat boyunca jalapeños ile infüze etmesine izin verin. Tekilalarınızın fazla baharatlı olmasını istiyorsanız karışımı daha uzun süre demlenmeye bırakın. Tohumları ve biberleri süzün ve ev yapımı jalapeño tekila var.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Hindistan cevizi sütü, herhangi bir margaritaya harika bir ektir. Margarita üzerindeki bu tropikal yemek, evde herhangi bir kutlama veya gece için mükemmeldir. Konserve hindistancevizi sütünün tepesinde bulunan hindistancevizi kreması, margaritaları kremsi ve lezzet açısından zengin hale getirir. Hindistan cevizi margarita'nızı daha da yükseltmek için, camı tuz yerine hindistancevizi talaşı ile jantlayın.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Buz eklemek ve margaritalarınızı karıştırmak, onları lezzetli bir donmuş muameleye dönüştürebilir. "Ülkenin daha sıcak bölgelerinde, zaten dondurulmuş içecek mevsimi! Dondurulmuş içecekler bazen kötü bir üne sahip çünkü orada çok kötü olanlar var - ucuz ruhlar, yapay karıştırıcılar, vb. Bunlardan kaçınılmalıdır. , iyi malzemeler koyarsanız iyi sonuçlar elde edersiniz, "diyor David Alan Insider'a. "PATRÓN Silver, PATRÓN Citrónge Orange ve taze limon suyu ile yapılan dondurulmuş bir margarita kesinlikle lezzetli olacak." Buz küpleri veya dondurulmuş meyveler kullanarak, margarita bileşenlerinizi istediğiniz kıvama gelinceye kadar karıştırın. "Dikkate alınması gereken önemli bir şey, içeceğin dengesidir - sadece bir karıştırıcıya bir margarita kayası atarsanız, karışım buzdan ekstra seyreltme nedeniyle sonuç çok sulu olacaktır. Ruhları, kireci artırmanız gerekir. suyu ve dengeyi sağlamak için biraz basit şurup ekleyin "dedi. "Doğru yapıldığında, dondurulmuş bir içecek, ağzınız için klima ve içine gireceğimiz uzun yaz boyunca mükemmel bir yol gibi."
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Farklı bir lezzet için içkinize bir bira eklemeyi deneyin. "Meksika bulldog" olarak da adlandırılan "CoronaRita", camın içinde devrilmiş bir bira şişesi ile tepesinde bulunan klasik bir margaritadır. Margarita basıncı biranın hemen karışmasını önler. Bununla birlikte, içtiğinizde, bira ve margarita birleşerek iki içeceğin lezzetli bir kombinasyonunu oluşturur.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2020 5 yıl Yazar Admin Margarita'ya donmuş bir popsicle eklemek kokteyllerinizi lezzetlendirmenin eğlenceli bir yoludur. Bu eğlenceli kesmek, evdeki herhangi bir kokteyl gecesini gerçek bir kutlama gibi hissettirecek. Sadece klasik bir margarita yapın ve ardından en sevdiğiniz aromalı çubuklu dondurmayı ekleyin. Popsicles buz küpü olarak işlev görmeyecek, içkinizi güzel ve soğuk tutacak, aynı zamanda lezzetler içeceğe sızacak ve klasik kokteylde lezzetli bir bükülme yaratacak.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.