Zıplanacak içerik

İnsanların Sosyal Mesafeyi Ciddiye Almasının Neden Bu Kadar Zor Olduğunu Anlayamıyorum

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

İnsanların Sosyal Mesafeyi Ciddiye Almasının Neden Bu Kadar Zor Olduğunu Anlayamıyorum

BB12GWuP.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Asla ne yapacağımı söylemenin hayranı olmadım, ancak sağlığımı, arkadaşlarımın ve ailemin sağlığını ve açıkçası dünyayı korumayı içerdiğinde, kurallara uymayı umursamıyorum.

Koronavirüsün dünyadaki ve ABD'deki toplulukları nasıl etkilediğini gördüm, ancak yine de insanların COVID-19 ile sözleşme yapmaya ve başkalarına yaymaya bağışıkmış gibi davrandıklarını görüyorum.

Yerel hükümet yetkilileri, spor salonlarına ve diğer önemli olmayan işletmelere kapanmalarını emrettikten sonra spor salonlarını kapatmayı reddeden insanların, temiz ve güvenli bir şekilde eğitildiklerine yemin ettiklerini biliyorum.

Başkalarının yeni bir grup insanla "sosyal mesafeli" olduğunu gördüm her gün ev partilerini atarız, şu anda bir salgın geçirmiyoruz, maalesef 120.000'den fazla insanı öldürüyor ve sayıyor. Haftalar boyunca, bir bira demleme hissettim ve insanların sosyal uzaklaşma kavramını kavramasının ve aslında bunu uygulamalarının neden bu kadar zor olduğunu gerçekten anlamıyorum.

İtiraf edeceğim, başlangıçta her şeyin sahip oldukları kadar hızlı veya ciddi bir şekilde ortaya çıkacağını düşünmedim, ancak şu anda pandeminin merkez üssünde yaşayan biri olarak, arkadaşlarını ve ailesini seven biri olarak ve umurunda olan biri olarak daha iyisi hakkında, bu basit güvenlik önlemine uymanın neden bu kadar zor olduğunu anlamıyorum.

Bu noktada, seçici olarak sosyal mesafeye devam eden veya onu tamamen görmezden gelenlerin cahil ve bencil olduğunu düşünemiyorum. Amerika'nın "ben" in genellikle "biz" den daha önemli olduğunu düşündüğü bireyci bir kültür olup olmadığından emin değilim, ama insanların bu sosyal uzaklaşma dönemini ciddiye alacağını umuyorum.

Kendileri için değilse, o zaman bakkal katipleri, sağlık profesyonelleri, ulaşım işçileri, gıda ve tarım endüstrilerinde olanlar ve bize hizmet etmek için paylarını her gün gösteren diğer tüm insanlar için.

Ben de doğum günümü arkadaşlarımla kutlamak istiyorum ve büyükanneme sarılmak ve öpmek istiyorum, ancak şu anda fiziksel olarak onlarla birlikte olmak arzumdan daha fazla sağlıklarına ve yaşamlarına değer veriyorum. Değişim zordur, ancak kaçınılmaz olarak hastalanacak ve hayat kurtaracak insan sayısını en aza indirgemek söz konusu olduğunda, sosyal mesafeli bir soru bile olmamalıdır.

Kaynak: T. Pridgett

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.