Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 ya arkadaşlar ben sık sık girmiyorum buraya ama gunde bi defa olmadı haftada bir mutlaka girerim başlık dikatimi çekti ''''canınız sıkılıyorsa buyrun ....'''' diye benimde canım sıkılıyor ve bu başlık hoşuna gitti açıkçası peki can sıkıntısını gidermek için sizler neler yapıyorsunuz ben ya deniz kenarına gider arkadaşlarımla takılırım yada burda bilgisayar başında olurum ama benim bazen cansıkıntısına hiç zamanım olmuyor o zaman da ya dersteyimdir yada işte dediğim gibi siz neler yapıyorsunuz.....??? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 eğer canım sıkılırsa vurur kafayı uyurum Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 eğer canım sıkılırsa vurur kafayı uyurum oda iyi bi teknik aslında ama bazaen çözüm olmaya bilir çünku hiç olmadık yerde uykun gelir ama üyümak istediğindede gelmez Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 oda iyi bi teknik aslında ama bazaen çözüm olmaya bilir çünku hiç olmadık yerde uykun gelir ama üyümak istediğindede gelmez valla arkadaşım benim öyle bi huyum varki hiç uykum olmasın yinede 5 dk.da dalarım Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 valla arkadaşım benim öyle bi huyum varki hiç uykum olmasın yinede 5 dk.da dalarım çok iyi ya keşke bende öyle olsaydım ya bazen koyunlar bile fayda etmiyor o derece Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 çok iyi ya keşke bende öyle olsaydım ya bazen koyunlar bile fayda etmiyor o derece işin zor senin bu arada yenisin forum ana sayfasının altında tanışma topici var sende açta bi tane herkesle tanışmış olurusun böylece ferit Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 sıkıcan iyidir, çabuk çıkmaz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 sıkma canını git sil arabanın camını Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 iii bide gideriz tanışırız tafsiyen için sağol siyax ya şu aralar bi reklam oynuor onu denedim oda fayda etmedi (t.im geldi sıkıntı giti) bi soru sordum feleğim şaştı ya Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 eğer canım sıkılırsa vurur kafayı uyurum heee kimin arkadaşı evdeysem bende bunu yapıyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 heee kimin arkadaşı evdeysem bende bunu yapıyorum en güzeli dimi ama burcu Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 en güzeli dimi ama burcu evet en güzeli rüyalarda dinleniriz en azından sıkıntımızda geçer Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 evet en güzeli karpuz yata yata büyürmüşye o hesap güzel bi örnek tebrikler Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 güzel bi örnek tebrikler yaw ben bu mesajı değiştirdim yaw Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 yaw ben bu mesajı değiştirdim yaw nasıl değiştirdin kız? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 arabayı sildim ama canımın sıkıntısı geçmedi nasıl olacak şimdi Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 arabayı sildim ama canımın sıkıntısı geçmedi nasıl olacak şimdi yaw senin arabanın modeli ne bi turlu çıkaamadım sabahtan onu düşünuyom Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 arabayı sildim ama canımın sıkıntısı geçmedi nasıl olacak şimdi abi sen bide pasta cila at ozaman Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 yaw senin arabanın modeli ne bi turlu çıkaamadım sabahtan onu düşünuyom 126 bis Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 126 bis hmm oda iii arabaları seviyon sanırım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 hmm oda iii arabaları seviyon sanırım aslında araba değilde üzerindeki ibreler beni yansıtıyor Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 aslında araba değilde üzerindeki ibreler beni yansıtıyor yanlız dikkat et hararet yawaş yawaş kalkıyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 yanlız dikkat et hararet yawaş yawaş kalkıyor iyi işte birden kalmasından iidir... Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 bi adam varmış canı sıkılan canı sıkılan formlara girdi sıkıntı giti sıkıntı giti nasıl oldu ama Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 bi adam varmış canı sıkılan canı sıkılan formlara girdi sıkıntı giti sıkıntı giti nasıl oldu ama daha dur herkes yok burda herkes bi gelsin iyice şenlenir buralar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.