Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar daha dur herkes yok burda herkes bi gelsin iyice şenlenir buralar wallaha mı nezaman gelirler bak bende zaten bu gun dersleri astım bi
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl yapma sen derslerini asma yinede ferit ilerde asacak elinde hiçbirşeyin kalmaz sonra
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl yapma sen derslerini asma yinede ferit ilerde asacak elinde hiçbirşeyin kalmaz sonra aynen katılıyorum derslerini ihmal etme önce ders sonra forum
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl ebeynin gibi olduk kusura bakma ferit sadece iyi niyet göstergesi sen kendin için daha iisini bizden daha iyi bilirsin tabiki
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yapma sen derslerini asma yinede ferit ilerde asacak elinde hiçbirşeyin kalmaz sonra aynen katılıyorum derslerini ihmal etme önce ders sonra forum tamam ne bağırıyorsunuz allah allah ya zaten arkadaşı bekiyordum o geldi bende çıkacam sonra görüşürüz
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl tamam ne bağırıyorsunuz allah allah ya zaten arkadaşı bekiyordum o geldi bende çıkacam sonra görüşürüz tamam feritcim kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yaaa bende şaka yapıyorum bemnim sizin nasihatlerinize ihtiyacım varr
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl yaaa bende şaka yapıyorum bemnim sizin nasihatlerinize ihtiyacım varr bişey demedik be feritcim sen yanlış anladın galiba ben çıkıyorum diyince kendine iyi bak dedik
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar bişey demedik be feritcim sen yanlış anladın galiba ben çıkıyorum diyince kendine iyi bak dedik orda mısın siyahx
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar burdayım sewindim son bi 4 saat içinde hayatımın en guzel anlarından biri ni yaşadım
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl sewindim son bi 4 saat içinde hayatımın en guzel anlarından biri ni yaşadım naptın ferit sınav sorularını falanmı ele geçirdin
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar naptın ferit sınav sorularını falanmı ele geçirdin yok ya nerde o gunler hayali bile güzel daha güzel hoşlandığım kızla dışardaydım
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl yok ya nerde o gunler hayali bile güzel daha güzel hoşlandığım kızla dışardaydım ooo ferit'cim tebrikler senin adına çok sevindim yakışır kardeşime
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar ooo ferit'cim tebrikler senin adına çok sevindim yakışır kardeşime sağol bende çok mutluyum ama daha açılamadım nasıl yapacağımıda bilmiyorum
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl sağol bende çok mutluyum ama daha açılamadım nasıl yapacağımıda bilmiyorum oda olur sen mrk etme ondan hoşlandığını biliyomu yengemiz
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar oda olur sen mrk etme ondan hoşlandığını biliyomu yengemiz sanırım biliyor anlamıştır heralde çünkü anlaması için elimden geleni yaptım
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl sanırım biliyor anlamıştır heralde çünkü anlaması için elimden geleni yaptım iş bi teklife kaldı yani
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl aynen ölee de işte işin en zoruuu bu halldersin güzel bi plan yap kafanda sonrada git açıl çaktırmıyorum ama işin bayağı zor be ferit
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar halldersin güzel bi plan yap kafanda sonrada git açıl çaktırmıyorum ama işin bayağı zor be ferit sağol çok iyi moral verdin ya ağlamak istiyorum
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl sağol çok iyi moral verdin ya ağlamak istiyorum bu işler böyle ağla açılırsın bana biraz müsade feritcim
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl Yazar bu işler böyle ağla açılırsın bana biraz müsade feritcim musade senin buyur ama daha karpuz keseceydik neyse bende çıkarım birazdan heralde kib
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Ferit arkadaşım canım sıkılıyo canım sıkılıyo diyon ama pek canın sıkılmışa benzemiyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.