Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

daha dur herkes yok burda herkes bi gelsin iyice şenlenir buralar :)

:sorcerer: wallaha mı nezaman gelirler bak bende zaten bu gun dersleri astım bi :D

• Cevaplar 51
  • Görüntü 5,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yapma sen derslerini asma yinede ferit :) ilerde asacak elinde hiçbirşeyin kalmaz sonra :)

Gönderi tarihi:

yapma sen derslerini asma yinede ferit :) ilerde asacak elinde hiçbirşeyin kalmaz sonra :)

aynen katılıyorum derslerini ihmal etme önce ders sonra forum :)

Gönderi tarihi:

ebeynin gibi olduk kusura bakma ferit sadece iyi niyet göstergesi sen kendin için daha iisini bizden daha iyi bilirsin tabiki :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aynen katılıyorum derslerini ihmal etme önce ders sonra forum :)

:blushing: tamam ne bağırıyorsunuz allah allah ya zaten arkadaşı bekiyordum o geldi bende çıkacam sonra görüşürüz ;)

Gönderi tarihi:

:blushing: tamam ne bağırıyorsunuz allah allah ya zaten arkadaşı bekiyordum o geldi bende çıkacam sonra görüşürüz ;)

tamam feritcim kendine iyi bak

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yaaa bende şaka yapıyorum bemnim sizin nasihatlerinize ihtiyacım varr :(

Gönderi tarihi:

yaaa bende şaka yapıyorum bemnim sizin nasihatlerinize ihtiyacım varr :(

bişey demedik be feritcim sen yanlış anladın galiba ben çıkıyorum diyince kendine iyi bak dedik :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bişey demedik be feritcim sen yanlış anladın galiba ben çıkıyorum diyince kendine iyi bak dedik :D

orda mısın siyahx

Gönderi tarihi:

orda mısın siyahx

burdayım B)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

burdayım B)

sewindim son bi 4 saat içinde hayatımın en guzel anlarından biri ni yaşadım

Gönderi tarihi:

sewindim son bi 4 saat içinde hayatımın en guzel anlarından biri ni yaşadım

naptın ferit sınav sorularını falanmı ele geçirdin :o:lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

naptın ferit sınav sorularını falanmı ele geçirdin :o:lol:

yok ya nerde o gunler hayali bile güzel daha güzel hoşlandığım kızla dışardaydım :stuart::D

Gönderi tarihi:

yok ya nerde o gunler hayali bile güzel daha güzel hoşlandığım kızla dışardaydım :stuart::D

ooo ferit'cim :sorcerer: tebrikler senin adına çok sevindim :lol: yakışır kardeşime :hug::D:zorro:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ooo ferit'cim :sorcerer: tebrikler senin adına çok sevindim :lol: yakışır kardeşime :hug::D:zorro:

:D sağol bende çok mutluyum ama daha açılamadım

nasıl yapacağımıda bilmiyorum B)

Gönderi tarihi:

:D sağol bende çok mutluyum ama daha açılamadım

nasıl yapacağımıda bilmiyorum B)

oda olur sen mrk etme ondan hoşlandığını biliyomu yengemiz :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

oda olur sen mrk etme ondan hoşlandığını biliyomu yengemiz :)

sanırım biliyor anlamıştır heralde çünkü anlaması için elimden geleni yaptım :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

sanırım biliyor anlamıştır heralde çünkü anlaması için elimden geleni yaptım :sweatingbullets:

iş bi teklife kaldı yani :):D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aynen ölee de işte işin en zoruuu bu

Gönderi tarihi:

aynen ölee de işte işin en zoruuu bu

halldersin güzel bi plan yap kafanda :D sonrada git açıl :sweatingbullets: çaktırmıyorum ama işin bayağı zor be ferit :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

halldersin güzel bi plan yap kafanda :D sonrada git açıl :sweatingbullets: çaktırmıyorum ama işin bayağı zor be ferit :lol:

:unsure: sağol çok iyi moral verdin ya

ağlamak istiyorum :unsure:

Gönderi tarihi:

:unsure: sağol çok iyi moral verdin ya

ağlamak istiyorum :unsure:

:stuart: bu işler böyle :) ağla açılırsın :lol: bana biraz müsade feritcim :excl:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:stuart: bu işler böyle :) ağla açılırsın :lol: bana biraz müsade feritcim :excl:

musade senin buyur :D:clover:

ama daha karpuz keseceydik

neyse bende çıkarım birazdan heralde

kib

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
:clover: Ferit arkadaşım canım sıkılıyo canım sıkılıyo diyon ama pek canın sıkılmışa benzemiyo :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.