Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Bitki Bazlı 'Et' ve Kıyma: Bu Marka Test Edenleri Çok Kötü Yanılttı Et Nerede? Bitki bazlı et alternatifleri şu an çok popüler bir duruma geçiyor. Food Business News'e göre 2019'da ürün satışları bir önceki yıla göre% 10 arttı, Beyond Meat gibi markalar aynı zamanda% 100 artı büyüme kaydetti. Sahte et köftesi, sosisler ve bakkalın her yerinde ortaya çıkan öğütmeler ve genellikle kısa tedarikte gerçek et ile, önde gelen markalardan bazılarını % 100 gerçek sığır etine karşı kör bir tat testine koyduk. Bitki bazlı ürünlerden biri bizi bunun gerçek bir şey olduğunu düşünmeye kandırır mı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Yarışmacılar Bir köşede, bitki temelli et alternatifinin üç yaygın markası: Et Bitkisi Bazlı Kıyma Ötesinde, Lightlife Bitki Bazlı Zemin ve Saf Tarım Arazileri Bitki Bazlı Basit Terbiyeli Protein Başlatıcılar. Diğer köşede: organik otla beslenen% 90 yağsız kıyma. Hepsi Austin, Teksas'taki Target ve HEB mağazalarında 7 ila 8 $ arasında satın alındı. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Nasıl Baktılar Dondurucu bölümünde gizlenen eski vejetaryen burgerlerden farklı olarak, bu bitki bazlı et ikameleri buzdolabında bulunan et kasasında yaşar, gerçek şeyle kavga eder. Uzaktan, onları ayırt etmek zor; daha yakın, çok değil. Kıyma, önceden paketlenmiş olmasına rağmen, sadece gerçek etin sahip olduğu parlak, derin, parlak kırmızı rengi korudu. Tuğla kırmızısı Saf sığır eti ile hemen hemen aynı, ikna edici "yağ" parçaları ile lekelenmiş - sahte etlerde, bunlar genellikle hindistancevizi veya kanola yağlarından elde edilir. Lightlife'ın "eti" kırmızı, daha somon renkli, daha doluydu. Sığır Eti'nin ötesinde, donuk renkli, tıknaz bir pate benziyordu; test uzmanlarımıza göre bunun gerçek et olduğunu düşünmek için zorlanacaksınız. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Pişmemiş Şekilde Nasıllar Test amaçlı olarak, örneklerimizi 2 ons kaydırıcılara dönüştürdük. Kıyma, hafif etli, keskin bir koku ile ufalanan, gerçek etin yaylı kalitesini korudu. Köftesi veya köfte şeklinde şekillendirmek veya bir tavada parçalamak kolaydı. Lightlife'ın sahte eti, yine de kolayca şekillendirilmiş olmasına rağmen, karşılaştırıldığında biraz daha mushier hissetti. Karşılaştırıldığında, Pure, zemin hindi dokusuna ve esnekliğine sahipti, bu da çalışmayı daha da zorlaştırdı. Duyusal bir perspektiften, Sığır Ötesinde en az favorimiz vardı: Grenli, ıslak kil dokusuna sahipti - neredeyse iğrenç - ve solgun beyaz “yağ” parçalarının doğal olmayan görünüyordu. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Nasıl Kokarlar Lightlife ürününü köfteye dönüştürdükçe, bir test cihazının "soya burger" olarak tanımlanan şeyin kokusu mutfaktan geçiyordu. Saf da, çoğunlukla soğan ve sarımsak tozu eklenmiş bir baharat aroması vardı. Sığır eti ötesinde kaydırıcıları şekillendirmek için mücadele ederken, biz sadece "vejetaryen burger" (ve bu belirsiz bir tatsız) olarak tarif ne güçlü bir kokusu var. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2020 Nasıl Pişirilirler Sahte etler kıyma gibi pişirir, sıçrar ve cızırtı yapar mı? Hayır. Sadece kıyma bize tanıdık pop ve cızırtı sıcak tava vurmak dakika verdi. Lightlife çok çabuk kızardı - neredeyse çok çabuk - ama çok fazla “gres” salıvermedi. Bizim görüşümüze göre bir geleneksel dondurulmuş sebze burger olur şekilde çok pişirilir. Pure ve Beyond Beef örnekleri, pişirildiklerinde et benzeri sıvıyı serbest bıraktılar ve pişirme işlemi güçlü baharatlı aromalarını güçlendirdi. Ancak Beyond Beef'in grimsi dökümü aslında ne kadar çok pişirilirse, Saf "et" kırmızı dökümünü asla kaybetmedi. Bir test cihazı "Pişirirken aklıma gelen tek şey Spam'di." Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2020 Sade Olarak Tadı Nasıldır Biz hizmet olarak bile - biraz yağlı, biraz ufalanan ama dişsiz bir ağız hissi, açıkçası ince et tang ile, misading pişmiş kıyma, hatta mevsimsiz. Lightlife patty nemli, biz biraz soğan tozu bir ipucu ve biraz fındık gibi bir bitirmek, ama ağız hissediyorum hoş olmayan süngerimsi ve oldukça aşırı duygusal. Pure ile yapılan patty daha yoğun, ama aynı zamanda aşırı baharatlı tadı süngerimsi bir doku vardı. Sığır eti ötesinde, tam olarak sığır eti tat vermedi, ama bir test cihazı "belki" bir burger için geçmek "bir fast-food şekilde alev ızgara" dedi dedi yeterince yakın tadı. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2020 Bir Hamburgerde Nasıl Nasıldır Çoğu mutfakta, bu kıyma veya "kıyma", daha büyük bir şeyin bir parçası olacak - örneğin soğanlı bir çizburger veya doyurucu bir makarna sosu. Lezzet testimizin ikinci turu için, Pepperidge Farm kaymak topuzunda ketçap, Dijon hardalı ve maydanoz içeren her 2 onsluk patty'ye servis ettik. Ne Lightlife ne de Pure köftesi bizi çok etkiledi. Lightlife burger, çoğunlukla çeşni olmak üzere, ayırt edilemeyen lezzetlerin vejetaryen-burger benzeri bir lapa içine çekildi. Daha yoğun Pure patty bile topuz, çeşni ve baharatın lezzet karmakarışıklığına dönüştü. Sonra Beyond Beef burger'e ulaştık ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2020 Kazanan Kolektif sürprizimizin çok ötesinde, ilk incelemede gerçek kıymadan çok farklı bulduğumuz aynı bitki bazlı et yerine Sığır Ötesinde - en çok tadı olan şeydi. Yanlışlıkla bir Beyond Beef burger yakalayan bir test cihazı, tabağında hala yenmeyen sığır eti kaydırıcısını gösterene kadar hamburger yediğinde ısrar etti. Sığır Ötesinde, biraz daha ufalanan bir doku ve belki de yapay bir duman aroması ile kıyma sığır derinliği ve zenginliği yoktur. Ama onlara hamburger olarak hizmet ettiyseniz, bol çeşni, peynir ve doyurucu bir topuzla, farkı söylemek zor olabilir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.