Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 dis olur mu yav,noktasiz.DIS yurt DISI.. KUTSAL TOPRAK DİYOR BAK DOĞRUMU.. TAMAM TAMAM DİŞ DEĞİL DIŞ OLSUN KIZMA Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 istanpul yane marmara mümkünse yurt dışı olcak Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 İstanbul İstanbul,ölene kadar burdayım sanırım ama bi iki ülkeye gitmem gerek Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Marmaris en şanslı arkadaşlar istanbuldan ara bulabilirsen kışın manisa sezon bitince burası hayalet kent oluyor çünkü Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bursa ama aslen konyalı Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Asude hoş geldin Ben içanadalu Bölgesi ANKARA Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Niye güldünüz bişe anladıysam arap atı olayım...... şiirin şk kokması komik ti yada bana öyle geldi hatamı işledim gülmekle ALLAH 'ta sizi güldürsün KOCAELİ..... Alıntı
Φ c_i_m Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 ben aslında Rizeliyim ancak arkadaşlarım bu dünyadan olmadığımı düşünüyorlar uzaylı falan mıyım acaba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.