Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Antalyadaki evinde oturup tv den sunmuyosun demi Hayır tabi ki de,ben istanbuldayım hem (burda bi taş var ama anlamadım) spikerlikte iş yok ben sende yazar ışığı gördüm Baya heyecanlı yazmışsın ağzını öpeyim(lafın gelişi ) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bende dayanamadım size iftarlık sazan getirdim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 coşmuşunuz bakıyorum.... Sorma egzorsist,geç halay grubunun başına hadee Kasanmıyorum aksine kaybediyorum Hmmmmm O zaman sorun yok Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bak bak, ne hale getirmişler topiğimi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bende dayanamadım size iftarlık sazan getirdim Burda hangisi sazan şimdi? Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bende dayanamadım size iftarlık sazan getirdim iştah kalmadı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 olur olurda ben bukalemun gibi oldum valla yaw enerjimi kısıtlı kullanıyorum yavaş hareket ederek sen benim yerime halayı devam ettir ben yandan katılırım ... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Hayır tabi ki de,ben istanbuldayım hem (burda bi taş var ama anlamadım) Nasıl anlamassın aaa bende dayanamadım size iftarlık sazan getirdim Çok saol Hmmmmm O zaman sorun yok Yuk tabe Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bak bak, ne hale getirmişler topiğimi Biraz dağıttık ama çıkmadan önce toplıcaz Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Asude hoşgeldin Bende A'sız Sude Akdeniz Hoşbulduk Gece Yağmuru Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bak bak, ne hale getirmişler topiğimi Adaşım hoşgeldin Benim hiç bi suçum yuk Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 gel gör topic'in ne hale geldi asude bak benimde bi suçum var tabi ama olaylar çok çabuk gelişti Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Biraz dağıttık ama çıkmadan önce toplıcaz Hadi bakalım, inşallah Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Nasıl anlamassın aaa Çok saol Yuk tabe Anlamadım ne yapayım yane aaaa Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kim yaptı söylesin hemen yoksa bütün sınıfı cezalandırıcam Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Adaşım hoşgeldin Benim hiç bi suçum yuk gel gör topic'in ne hale geldi asude bak benimde bi suçum var tabi ama olaylar çok çabuk gelişti Topikler size feda olsun arkadaşlar, sizden kıymetli mi? Ben yine açarım siz yine dağıtırsınız, sonra siz açarsınız ben dağıtırım... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Evet sen aç bis dağıtalım Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Evet sen aç bis dağıtalım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Topikler size feda olsun arkadaşlar, sizden kıymetli mi? Ben yine açarım siz yine dağıtırsınız, sonra siz açarsınız ben dağıtırım... Vay vay cömert biri var aramızda Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yaprak dökümüdağıttı topici ben gördüm Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Vay vay cömert biri var aramızda Yaaa öyle tabii ! Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yaprak dökümü dağıttı topici ben gördüm mübarek gün iftira atılmaz niye benim arkama saklanıyorsunki asıl sen dağıttın topiği Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 mübarek gün iftira atılmaz niye benim arkama saklanıyorsunki asıl sen dağıttın topiği hiçte bilem ispatla ozaman Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yaprak dökümüdağıttı topici ben gördüm Aramızda ispiyoncularda var demek Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hiçte bilem ispatla ozaman iftirayı atan ispatlasın Aramızda ispiyoncularda var demek he vala kız ama ben dağıtmadım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.