Φ karmann Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Selam aranısa yenı katıldım. Burayı ıkı gun once tesaduf eserı google da arama yaparken buldum. Ama artık aranısa katılmaya karar verdım. Tabıı kabul edersenıs. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hoşgeldin Ama niye elin boş geldin İnsan google dan bir çiçek araması yapar eklerdi Alıntı
Φ karmann Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hoşgeldin Ama niye elin boş geldin İnsan google dan bir çiçek araması yapar eklerdi Hosbulduk. Elım bos gelmedım kı yanımda gul yapragı getırmıstım bol bol. Gırıste bırakmıstım. Herkese bır yaprak. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hosbulduk. Elım bos gelmedım kı yanımda gul yapragı getırmıstım bol bol. Gırıste bırakmıstım. Herkese bır yaprak. Çok thank you Ben payıma düşeni aldım tşkler Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Hosbulduk. Elım bos gelmedım kı yanımda gul yapragı getırmıstım bol bol. Gırıste bırakmıstım. Herkese bır yaprak. Bir yaprakta ben aldım Karmann Çok naziksin teşekkürler ve de hoşgeldin Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 hoş geldin hediye için teşekkür Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.