Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Selam aranısa yenı katıldım. Burayı ıkı gun once tesaduf eserı google da arama yaparken buldum. Ama artık aranısa katılmaya karar verdım. Tabıı kabul edersenıs.
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Hoşgeldin Ama niye elin boş geldin İnsan google dan bir çiçek araması yapar eklerdi
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Hoşgeldin Ama niye elin boş geldin İnsan google dan bir çiçek araması yapar eklerdi Hosbulduk. Elım bos gelmedım kı yanımda gul yapragı getırmıstım bol bol. Gırıste bırakmıstım. Herkese bır yaprak.
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Hosbulduk. Elım bos gelmedım kı yanımda gul yapragı getırmıstım bol bol. Gırıste bırakmıstım. Herkese bır yaprak. Çok thank you Ben payıma düşeni aldım tşkler
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Hosbulduk. Elım bos gelmedım kı yanımda gul yapragı getırmıstım bol bol. Gırıste bırakmıstım. Herkese bır yaprak. Bir yaprakta ben aldım Karmann Çok naziksin teşekkürler ve de hoşgeldin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.