Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Merhaba ben Asude... Birkaç gündür misafir olarak inceledim, Burası güzel bir form, aranızda çok sevdiğim bir arkadaşım var o tavsiye etti bu formu, herkese sevgiler... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben Asude... Burası güzel bir form...o tavsiye etti bu formu.... evet eti formu bende severim.... hoşgeldin bu arada.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 evet eti formu bende severim.... hoşgeldin bu arada.. hoşgeldin sefalar getirdin... Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 evet eti formu bende severim.... hoşgeldin bu arada.. hoşgeldin sefalar getirdin... hg hosgeldin Asude hoşgeldin Hoşgeldiniz....... hoşgeldin Teşekkür ederim Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Merhaba ben Asude... Birkaç gündür misafir olarak inceledim, Burası güzel bir form, aranızda çok sevdiğim bir arkadaşım var o tavsiye etti bu formu, herkese sevgiler... Olmadı şimdi. Hiç bi özelliğinden bahsetmemişsin. Hani burası kendini tanıtmaydı..... İnmisin, cinmisin? Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hoşgeldin asude Olmadı şimdi. Hiç bi özelliğinden bahsetmemişsin. Hani burası kendini tanıtmaydı..... İnmisin, cinmisin? Hoşgeldin... Hoşbulduk arkadaşlar Guneydenizi beni tanımak isteyenler kısa sürede tanır zaten... Gizli saklımız yok Ama ilk etapta buraya uzun uzun yazmayada gerek yok Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin Alıntı
Φ *a*s*u*d*e Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin hoşbulduk Alıntı
Φ bozkurt34-mehmet Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 hoşgeldin asude güzellik senden kaynaklanıyor daimi olursun inşallah..hoşçakal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.