Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Merhaba ben Asude... Birkaç gündür misafir olarak inceledim, Burası güzel bir form, aranızda çok sevdiğim bir arkadaşım var o tavsiye etti bu formu, herkese sevgiler...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ben Asude... Burası güzel bir form...o tavsiye etti bu formu.... evet eti formu bende severim.... hoşgeldin bu arada..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl evet eti formu bende severim.... hoşgeldin bu arada.. hoşgeldin sefalar getirdin...
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Yazar evet eti formu bende severim.... hoşgeldin bu arada.. hoşgeldin sefalar getirdin... hg hosgeldin Asude hoşgeldin Hoşgeldiniz....... hoşgeldin Teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Merhaba ben Asude... Birkaç gündür misafir olarak inceledim, Burası güzel bir form, aranızda çok sevdiğim bir arkadaşım var o tavsiye etti bu formu, herkese sevgiler... Olmadı şimdi. Hiç bi özelliğinden bahsetmemişsin. Hani burası kendini tanıtmaydı..... İnmisin, cinmisin?
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hoşgeldin asude Olmadı şimdi. Hiç bi özelliğinden bahsetmemişsin. Hani burası kendini tanıtmaydı..... İnmisin, cinmisin? Hoşgeldin... Hoşbulduk arkadaşlar Guneydenizi beni tanımak isteyenler kısa sürede tanır zaten... Gizli saklımız yok Ama ilk etapta buraya uzun uzun yazmayada gerek yok
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl hoşgeldin asude güzellik senden kaynaklanıyor daimi olursun inşallah..hoşçakal
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.