Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 halka açık bi forum sananesi varmı, bende yazıcam tabi o zaman gece yağmurunun seni ittiğinide göremiyosun , zaten görsen düşünemiyorum aman yas bakalım kankim yapmas bana öle şey
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 aman yas bakalım kankim yapmas bana öle şey kankinmiydi o senin bay clooneyin neyi oluyo he menejeriydi doğru ya malesef inanmıyorsan resimlere bak
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 efet kankim oluyo by clooney de siyah amcam oluyo resimlere bakabilsem bakcam saten
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 resimlere bakabilsem bakcam saten
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Ayhh çok tatlı şeyler Canım çok şeker yapmışın
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Sessizliğinkızıcım yada Burcucum çok güzel olmuş emeğine sağlık.. Bu da benden..
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 ya hakkaten hepsi de çok güzel olmuş,bayıldım ellerine sağlık burcu süper olmuşlar
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ya hakkaten hepsi de çok güzel olmuş,bayıldım ellerine sağlık burcu süper olmuşlar Al şekerim bunlarda senin için
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 http://img243.imageshack.us/img243/8429/be...20200052gv8.jpg[/img][/url] Kıs burcum eline koluna klavyene sağlık emi Sen bunlardan yapmaya devam et derslerden sıkıldıkça uğrarım oke Hepsi çok tatlı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Kıs burcum eline koluna klavyene sağlık emi Sen bunlardan yapmaya devam et derslerden sıkıldıkça uğrarım oke Hepsi çok tatlı teşekkür ederim kısss buda yenisi resimde isimde hazırdı dedim bunu hemen ekleyeyim sen arada uğra foruma ben senin içinde bebişler hazırlayacağım
Misafir olivia Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 teşekkür ederim kısss buda yenisi resimde isimde hazırdı dedim bunu hemen ekleyeyim sen arada uğra foruma ben senin içinde bebişler hazırlayacağım puahahahah össyi birincilikle kazanmış Tıpkı ben
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Allah Allah ben değilmiyim sağdaki
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Al şekerim bunlarda senin için yaa çok tatlı bu bebişlerrr burcucum eline koluna sağlık harika olmuş teşekkür ettim
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Allah Allah ben değilmiyim sağdaki sensin sen
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 ben görmüyorum ama bu resmi ve burdaki bütün resimleri Bu yeni bişey değilki kankim hadi ya ,yani sen şimdi saçındaki peruğuda mı göremiyon Kıs kankimi ne diye gasa getirion efet göremiyom sanane Efet sanane o zaman gece yağmurunun seni ittiğinide göremiyosun , zaten görsen düşünemiyorum Kıs kankim kandırıklıo seni , du ben sana mail atam kankim yapmas bana öle şey Yapmam demi kankim
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yaa çok tatlı bu bebişlerrr burcucum eline koluna sağlık harika olmuş teşekkür ettim rica ederim kısss bu arada çok tatlısın
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sensin sen O zamanlar melektik tabi
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 O zamanlar melektik tabi evet öleymişsin şimdi ne olduda değiştin
Önerilen İletiler