Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2020 Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2020 Pizzayı Yeniden Isıtmanın En İyi Yolu Biz sizin için Dokuz yöntemi test ettik (sizin test etmenize gerek kalmadı) Şuna bir bak Sabaha yarısı kadar iyi görünmeyecek. Bu yuvarlak hamur çarkı, eritilmiş peynir, sıcak domates sosu ve görünüşte sayısız seçenek olanakları. Bildiğimiz tek şey pizza bir kaç saat sonra taze kalamayacaktır. Yine de, ertesi gün yemek için buzdolabında dolaşırken artık bir dilimin cazibesine direnmek zor. Belki soğuk pizzayı seviyorsunuz - bunun için bir utanç yok - ama o taze pizza büyüsünü biraz yeniden ısıtmak istiyorsanız, ne yaptığınızı bilmeniz gerekecek. Bu nedenle, Popular Science’ın DIY ekibi en popüler stratejileri izledi, bir sürü pizza satın aldı ve onları test etti. Nihai yöntemi aradık Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2020 En iyi yöntem 🍕🍕🍕 Yapışmaz Tavada Reddit'te Pizzayı yeniden en iyi ve lezzetli ısıtma yöntemi olarak şu öneriliyor: Soğuk pizzalarınızı yapışmaz bir tavaya yerleştirin ve orta-düşük ısıda (veya dilimin tabanı gevrek olana kadar) iki dakika pişirin. Daha sonra pizzayı tavadan kaldırın ve tavaya bir çay kaşığı su serpin ve pizzayı yeniden tavaya koyarak ısıyı çok düşük seviyeye getirerek tavanın üstünü kapatın ve 1 dakika daha pişirin. Sonuç Bunu bir dökme demir tava ile denemek cazip gelebilir, ancak standart bir yapışmaz tava en iyi sonucu almaya yetecektir. Bu hamurunu çok gevrek, peynir çok güzel eriyecek, ayrıca yeme sıcaklığı çok yenebilir düzeyde olacak. Bununla birlikte, bir dökme demir tava kullanmak, ortaya istemediğiniz bazı durumları ortaya çıkarabilir. Bu tür tavalar çok geç ısınır ve geç soğur. Hamurunu yakabilirsiniz. Peynir iyice eriyecek ve hamuru yanacak. Bu nedenle dökme demir tavaları önermiyorlar. Sıcak Fırında Bir Tepside Fırına bir fırın tepsisi koy ve 230 dereceye kadar ısıtın. Tepsiyi daha sonra temizlemek istemiyorsanız, folyoyla hizalayabilirsiniz. Fırın uygun sıcaklığa ulaştığında, sıcak tepsiyi çıkarmak ve dilimlerini üzerine koymak için bir fırın eldiveni kullanın. Tepsiyi orta rafa yerleştirin ve beş dakika pişirin. Sonuç Pizza yemeden önce soğuması için bir iki dakika bekletin, ama dudaklarımız arasında geçtiğinde mükemmel gevreklik, eritilmiş peynir ve neredeyse yeni kadar iyi bir dilim olacaktır. Farklı sıcaklıklarda da deneyebilirsiniz, ancak tepsinin her zaman fırında ısındığından emin olmalısınız. 10 dakika boyunca 375 derecede denedik ve ilk ısırık gevrek ve harika bir tadı olsa da, dilim daha sona yaklaştığımızda çiğnemek zorlaştı - daha çok bir kraker gibi, daha az bir pizza gibi. Sade dilim peynir oldukça susuz, ama pepperoni bir iyiydi - et yağ muhtemelen peynir nemli tutmak yardımcı oldu. Pepperoni dilimi üzerindeki kabuk da daha iyiydi: Doğru miktarda gevrekti ve kalınlaştıkça çiğnemek zor değildi. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2020 Orta 🍕🍕 Yeniden Pişirmek Bu yöntem, pizzayı doğrudan fırın rafınıza yerleştirmenizi önerir. Bu durumda peynir yanabilir veya çok sıcak duruma gelebilir denildiği halde yine de yaptık. Bilim için (herhangi bir damlamayı yakalamak ve bir yangını önlemek için aşağıdaki rafta bir alüminyum folyo kullanın) Sonuç Bu stratejinin en iyi tekrarı, pizzayı beş dakika boyunca 230 derecede bir folyo tabakasına (doğrudan rafta değil) pişirmekti. Kabuk gevrek, peynir sıcaktı - her yerde sağlam, ama sıcak bir tepsi üzerinde yeniden pişirmek kadar iyi değil. Ayrıca, daha az gevrek bir dilim için 10 dakika boyunca 175 derecede yapabilirsiniz, eğer işiniz buysa. Bu yöntemle en kötü sonuçlarımız, pizzayı doğrudan fırın rafına koyduğumuzda ortaya çıktı. Ateş yakmadık (elimizde bir yangın söndürücü vardı), ancak altında sağlam ısıtılmış bir yüzeyin olmaması nedeniyle kabuk düzensiz bir şekilde pişiyor. Mikrodalga + fırın kombinasyonu Bu teknik konusunda oldukça şüpheliydik, ama bizi şaşırttı. İlk olarak, pizzayı 30 saniye mikrodalga fırına koyun. Ardından, pizzayı soğuk bir fırında bir tepsiye koyun ve 175 dereceye kadar ısıtın. Fırın size ön ısıtmanın bittiğini söylediğinde pizzayı fırından çıkarın. Sonuç Mikrodalgada pizza hazır olduğunda pizza süper lastik gibi oldu. Harika bir başlangıç değil. Fırının gücünün, orijinal ihtişamının bir kısmına bile geri gelebileceğinden şüphe duyduk. Ama oldu. Fırında düşük ve yavaş Isıda Soğuk pizza dilimlerini bir fırın tepsisine yerleştirin ve alüminyum folyo ile sıkıca örtün. Onları fırının en alt rafına yerleştirin ve sıcaklığı 135 dereceye ayarlayın. 25 ila 30 dakika pişirin. Sonuç Peynir gevrekti, etler lastik gibi olmuştu, sonuç iyi görünmüyorlardı. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2020 En kötüsü 🍕 Çok sıcak bir tavada Set üstü ocakta bir tavayı çok sıcak olana kadar birkaç dakika ısıtın. Pizzayı ekleyin ve sıcaklığı orta-yüksek seviyeye düşürün. İki veya üç dakika pişirin. Sonuç Bu yöntemi hem porselen yapışmaz tava hem de dökme demir ile denedik, ancak sonuçlar eşit derecede hayal kırıklığıydı. Bu yöntemden sonra tavayı temizlemek çok zaman aldı çünkü peynir yanmış ve yapışmıştı. Dökme demir tava daha kötüydü. Kuru bir tavada, kabuk sıcak metale çarptığı anda dumana büründü. Felaketle yanmış ekmek kokusu saatlerce havada ağırdı. Her nasılsa, pizza hala üstünde soğuktu. Bu stratejiye ikinci bir şans vermek için dökme demiri yağladık ve hemen yanmaya başlamamıştı - bu yaklaşık üç dakika sürdü. Kabuk daha iyi (belki çok gevrek), ama üstte peynir hala ılıktı. Bir bardak su ile mikrodalgada Pizzanızı bir bardak su ile mikrodalgaya koyun ve ikisini de bir dakika ısıtın. Sonuç Hayır sadece hayır. Kauçuk gibi tadı, dış çok sıcaktı ve iç hala soğuktu. Evet, peynir, pizzayı bir bardak su olmadan mikrodalgaya koyduğunuzda olduğu kadar iğrenç görünmüyordu, ancak yine de yenmez. Mikrodalga döngüsü Mikrodalga fırınınızı yüzde 30 veya 40 güce ayarlayın ve pizzayı 45 saniye ısıtın. Kontrol edin ve gerektiği kadar tekrarlayın. Sonuç Kabuk sakızlıydı - hiç çıtır değil. Peynir eridi, ancak çok susuz kaldı, bu yüzden fazla tadı yoktu ve kıvamı lastik gibiydi. Peynir ve biberli pizzalar arasında hiçbir fark yoktu ve her ikisi de sanki iki dakika mikrodalgada yeniden ısıtılmış gibi tadı vardı. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.