Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl Az sonra ne yapcami bilmiyorum Hic kimse de yok burda. gercekten tek Uye benim hadi uyanin ya olmaz boyle.
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl sercan gozukmuyo tutup askere mi goturduler yoksam ben az sonra cicekleri sulayabilirim usenmezsem 1 tanesini kuruttum yine. hemen disari cikardik yerine baska bise koyduk ama eskisine hic benzemiyo pasa farketmez umarim Efendim, Sercani sormusunuz Sercan diyor ki beni soranlara tessekkur et kisa zamanda ordayim (Sercan sen benim sekreterim olcana ben senin ki oldum ) Jon suladinmi cicekleri
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl Şimdi biraz balkonda kitap okuyup,işe gideceğim...ne gece ama!
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl yok daha sulamadim angel usenmezsem az sonra sulayacam bu usenmelerim yuzunden butun cicekleri kurutacam yakinda
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl cix vermem bilgi alamazsiniz benden dicemde benden iyi taniyosunuz artik pasayi
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl birsey sorcaktim ama bilmiyorum burda sorsam olurmu Az sonra sorcami sorarim burda olmasada
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl pasayla ilgili ama..... hani en son oldugu yerde degil di ya halen ayni mi ?
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl belli olmuyo ara sira gidiyo baska yere orda calisiyo bazi zamanlar
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl bu arada sorum nasil bak hic yerleri demeden sordum yani benden gizli agent de olurmus be
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 16 yıl yok yok duymadilar sadece okudular ( okuyanlar okuduklariniz yanlis haberlerdir.....)
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 16 yıl az sonra tek kişilik yemek yiyeceğim,haberleri seyredeceğim,yarın Malatyaya gideceğimden eşyaları toplayacağım,çay içeceğim,karpuz yiyeceğim...sonra msn e takılacağım...ooooo bi sürü şey!
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 16 yıl Alllllllllllllllllooooooooooooooooo birileri sarhos mu burda ????
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 16 yıl kollari cemirledim sole bi temizlik yapip makami gicir gicir yapayim
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 16 yıl işe gideceğim...hava bulutlu ama oldukça boğucu bugün Cuma...yarın iş yok işte bu süper!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.