Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 yatıcam,sabah kalkıcam sonra işe gene aynı gene aynı şeyler of Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 amcaoglu internetten yaprak dökümünü izliyor bu bölümde necla ile oğuz öpüştü moralimiz sıfır o yüzden kendimize karışık kappi meyva suyu ısmarlıyacagız Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 bu micheal jacksonun bir şempazesi varmış kaçırıp fidye istemeyi düşünüyorum 50 ytl az mı olur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 iyi be ayda yılda bı vakıt bulup oyuna gırdık şuna bak,bıde şükredıyo..giriş çıkış mesai saatınızı verın denk gelmeyelim efendım lütfen cızgımızı bılelım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 valla haftaya askere gidiyom istedigin zaman gir buralar sana emanet bu hafta içinse saatim belli değil heran girebilirim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 valla haftaya askere gidiyom istedigin zaman gir buralar sana emanet bu hafta içinse saatim belli değil heran girebilirim hadiya zavallı memetçikler,zavallı vatan senın askerlık yapamaz raporun vardır yaw Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 yok yaw özel görevle çağrıldım öğrencilerine zerre kadar faydası olmayan öğretmenlere eğitimcilik dersi vericem nasibine ne düşerse Alıntı
Φ Miraç Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 kamu maliyesi dersim var şimdi ona gircem Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 az sonra istediğimi yapabilirim..ama ben koltuğa uzanıp keyf yapıcam Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 geldim geliyorum.. Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 peynirli ıspanaklı börek yiycem az sonra.. çayda hazır Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Az sonra kızım beni öldürcek,üsttekini okudu ve hani bize börek diye boğazıma yapıştı Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Az sonra kızım beni öldürcek,üsttekini okudu ve hani bize börek diye boğazıma yapıştı yarenle atla gel.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 atla gelmesek uçakla gelsek hırpalanmayalım yollarda... Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 atla gelmesek uçakla gelsek hırpalanmayalım yollarda... atla gelmeniz konusunda israr edicem..zira burada hava alanı yuk.. helikopter olursa belki Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Helikopterde olabilemez. Hem çok gürültülü hem de binerken pervanesinin rüzgarından saçımbaşım bozulur Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 az sonra ne yapıcağımı bende bilmiyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 ben biliyorum (kendimi) Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Az sonra dışarı çıkacam yağmurda deli gibi dolaşıp zatürre olacam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.