Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yatıcam,sabah kalkıcam sonra işe gene aynı gene aynı şeyler of :online2long:

Gönderi tarihi:

amcaoglu internetten yaprak dökümünü izliyor bu bölümde necla ile oğuz öpüştü moralimiz sıfır o yüzden kendimize karışık kappi meyva suyu ısmarlıyacagız

Gönderi tarihi:

bu micheal jacksonun bir şempazesi varmış kaçırıp fidye istemeyi düşünüyorum 50 ytl az mı olur :P

Gönderi tarihi:

iyi be ayda yılda bı vakıt bulup oyuna gırdık şuna bak,bıde şükredıyo..giriş çıkış mesai saatınızı verın denk gelmeyelim efendım lütfen cızgımızı bılelım :D

Gönderi tarihi:

valla haftaya askere gidiyom :D istedigin zaman gir buralar sana emanet :P bu hafta içinse saatim belli değil heran girebilirim :P

Gönderi tarihi:
valla haftaya askere gidiyom :D istedigin zaman gir buralar sana emanet :P bu hafta içinse saatim belli değil heran girebilirim :P

hadiya zavallı memetçikler,zavallı vatan :crying::P senın askerlık yapamaz raporun vardır yaw :P

Gönderi tarihi:
:P yok yaw özel görevle çağrıldım öğrencilerine zerre kadar faydası olmayan öğretmenlere eğitimcilik dersi vericem nasibine ne düşerse
Gönderi tarihi:

Az sonra kızım beni öldürcek,üsttekini okudu ve hani bize börek diye boğazıma yapıştı :wacko::crying:

Gönderi tarihi:

Helikopterde olabilemez.

Hem çok gürültülü hem de binerken pervanesinin rüzgarından saçımbaşım bozulur :islik:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.