Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 hazırlamam gereken sunumu bitirdim,şimdi gidip onu teslim edeceğim...Diyarbakır hala çok sıcak,dolanmadan evime gelip kitabımı okuyacağım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Önümde bi 800 km varken durmanın bi faydası yok ..yolcu yolunda gerek.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 kardeşim sizi oralara ramazan gelmedimi denize gidecekmiş ne zorun var kaçaçak boğazına su gitti oruç... işteyim ve iyi bir bahane uydurabilirsem kaçıçam olllaaaammmazz ben tatil bile yapamadım üstelik yazık değil mi günah değil mi bana ya valla hasta olduğum için rapordan dolayı tatılım uzadı..sağlıklı olda canım tatıl yaparsın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 ilk camislari yikamaya basladim sonra buluslari ( tembemlim tuttmadi bugun ) Simdi gideyip Inuyasha dizime bakayim Bebek uyandin da ikisine yemek yapcam onlar yerken bende Nutuk'u devam okucam. Bebis uyuma baslasin Kavak Yelleri ni izlicem Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 ilk camislari yikamaya basladim sonra buluslari ( tembemlim tuttmadi bugun )Simdi gideyip Inuyasha dizime bakayim Bebek uyandin da ikisine yemek yapcam onlar yerken bende Nutuk'u devam okucam. Bebis uyuma baslasin Kavak Yelleri ni izlicem yoğunn bir günün varrr bıraz nette takılmam sonrada cok yorgunum uyumam lazım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 yoğunn bir günün varrr bıraz nette takılmam sonrada cok yorgunum uyumam lazım bugun aslinda fazla yogun degil , sali ve Persembe bide aksamlari koleje gidince o gunler yogun oluyor . iyi uykular dilerim Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 bugun aslinda fazla yogun degil , sali ve Persembe bide aksamlari koleje gidince o gunler yogun oluyor . iyi uykular dilerim tesekkür ederım sende cok gec kalma bence salı yarın salı güzel bır gün olması dıleğiyle ıyı aksamlar.. Alıntı
Φ Modernist İdol Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 hastalarıma dönmem gerek,bugün nöbetteyim. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 sigara iccem ne sigarası bız bıraktık sen başlıyorsun Alıntı
Φ mimoza Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 işten çıkıp eve gideceğim.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 az sonra bebek uyanir Sercan kacirmadan onla ilgileneyim biraz sercan bu arada bebisin Annesi resmini istiyor neden sen tamin et bakalim Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 bırazdan ezan okunacak orucumu acacagım cok susadım bugun de Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 cok uykum var maca kadar uyuyacam Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Sercan gelmezse yandi ............. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 az sonra bebek uyanir Sercan kacirmadan onla ilgileneyim biraz sercan bu arada bebisin Annesi resmini istiyor neden sen tamin et bakalim nee cıddı mısın benım resmımı mı ısıtıyo annesı kesın benı FBI haber verecek yakalasınlar dıye demı sen verme benım resmımı kıs yoksa bıterım ben Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 dun gokmenin resmine yillan bakarken sordu Sercan hangisi diye yolasin diyor her disari ciktinda dikatli bakcakmis insanlara Cananla caliscanida ogrendi Canan buraya gelirse bebekle tek kalma yasakligi var Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 vasssssssssssss kıs sakın gosterme tamam mı dekı bu resımdekıler afrıkalılar.dekı ınternetten buldum de veya dekı bı sıteye gırmıstım local settınge atılmıs resımler bunlar.ne bıleyım uydur bıseyler Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 annesini ve teyze'sini gordun halen vaz gecmedin mi sen Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 hee gordum ama korkmuyom yav gelsınler bakalım benımde burda sumo gurescılerım var Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Yemek yapmaya başlarım Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 az sonraaa bılmem belkı televızyona bakarım. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 az sonra beni alma geliyorlar gidecegim disariya restaurant ta yemek yicekmisiz....... Mavi burdasin gordum seni hosgeldin sonra icerde olursan gorusuruz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Canım Angelim ben şimdi çıkıyorum...Yürekli arkadaşım Diyarbakırlı,Sevgili Evren(tam bunları yazarken msnden aldım selamını)Dünyahepimizin,Yakışıklı,Evdeyokuz,Kaplan,Simalyıldızı,Politika(vaaaaaa aaaaav ne isimler ama) yazarsanız daha iyi olur,siz yazmayınca tadı çıkmıyorr Angelim,Bursercanım,Jönüm sizde yoksunuz...YAYAMAZIM da yok.ben de gidiyorum....Şimdi Umut Altınçağ eşiliğnde kendi siteme dönmeliyim...(anı defteri oldu gibi ) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 az sonra batak oynicaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.