Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl aboriii bende de olaydı o seçenek çokluğu iyiydi su vereydi iyiydi komedi dükkanı başlamak üzere
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl susuz mu kaldın bir damacana göndereyim birkaç seçenek yanında hediye
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl damacanalar ilgi alanıma girmiyor teşekkürler seçenek bolluğu neymiş bu yaaaw
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl istemiyorum seçenek falan al a buyur gidiyorum yeni gelene anlat seçenekleri
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl yok ben sana damacana gönderecem kararlıyım seçenekleride başkasına sölemicem
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl Dizi izlerken, örgü örecektim, ama burası da tatlı geldi... Bilmiyorum.
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 15 yıl bir şarkı dinliyorum ki her an bi 35'lik ve mezeler eşliğinde kafa bulmaya başlayabilirim
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl sarmisakli köftenin sosunu hazirlicam ( off cikamadim mutfaktan bugün, greve girecem az kaldi)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.