Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 16 yıl hemen uyumasam,yarun işe geç kalacağum bu çok komik değil,niye güldüm yaf hakketen maynağım
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 16 yıl Hem iddianameyi okuyacağım,hem dosyalarıma bakacağım hem de oyun oynayacağım
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 16 yıl hastaneye gidebilmek için sayın müdürümün yemekte dönemsini bekleyeceğim
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 16 yıl hastaneye gidebilmek için sayın müdürümün yemekte dönemsini bekleyeceğim Geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 16 yıl Heyyyyyyyyyyy,Romayı yakacam Obiriske kem kıyar,Sezar bittin sen
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 16 yıl az sonra mı...?kalpten gidecem ben ona nasıl hayır diyeceğim,offfffffff
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 16 yıl az sonra mı...?kalpten gidecem ben ona nasıl hayır diyeceğim,offfffffff valla sana bi denk gelemiyorum burda... msnde gorursen yaz ok ben hic bakmiyorum kim icerde o yuzden gormuyorum kimseyi
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 16 yıl valla sana bi denk gelemiyorum burda... msnde gorursen yaz ok ben hic bakmiyorum kim icerde o yuzden gormuyorum kimseyi ben zati yüzde doksan ç dışıyım yakalana aşk olsun ya şaka bi yana tatlım,görürsem seni yazarım ben tv eşliğinde güzel bi çay
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 16 yıl az sonra deniz kıyısında bir lokantada balık yiyeceğim aç olanlar gelebilir
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 16 yıl az sonra deniz kıyısında bir lokantada balık yiyeceğim aç olanlar gelebilir Hımmm tüh kaçırmışım! Az sonra aç yatacağım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.