Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl daha yenı uyuyor ya bende dıyorum kı masallah erken kalkıyormus yatmamıskı kalksın
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl yemek kıs daha 1 saat once mesaj atmıstın kı yemek yıyorum su anda yıne mı yıyecen yemek gozu doymuyor kı yok okuL dışında 7 de kalktığım qörüLmez bnm senı annene dıyecem yenı laflar buldun bu konuda
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl kıs daha 1 saat once mesaj atmıstın kı yemek yıyorum su anda yıne mı yıyecen yemek gozu doymuyor kı bursercan iyimisin ben mesaj atmadımkı zeynepler karıştı
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl bursercan iyimisin ben mesaj atmadımkı zeynepler karıştı yok kıs bılıyom mesaj atmadıgını ne kadar cok yedıgını dunyaya duyurmaya calsıyom anlasana
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl yok yok bursercan görmeyeli kafası karışmış valla bak bu dogru ıste
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl az sonra cıkcıam ve ders calısıcam;) sımdıden herkese ıyı aksamlar gece gorusmek uzere her zaman gel zeynep ha yoksa radya ablama derım
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl çiftetelli oynayacağım.angel neredesin alllaaaaaaaaa geliyorum ciftetelli oynamaya gidiyorum
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl alllaaaaaaaaa geliyorum ciftetelli oynamaya gidiyorum koş koş...bende beşten sonra direk eve uyumaya sonra telli oynayacağız
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl bu ustekı sahsıyete uymadan ders calısacagım bursercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 16 yıl kart oyunu oynucagim bu sefer bildigim bir oyun ( sercan anlamistir ne demek istedimi )
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 16 yıl az sonra apple pie yicem Elmalıdır bir de şimdi o pie, Allah bilir offff! Şapırt...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl Elmalıdır bir de şimdi o pie, Allah bilir offff! Şapırt... evet evet elmali idi ... Az sonra arkadaslarla bara gitcez..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.