Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl Şimdi demleyeceğim çayımı,alcam elime kitabımı...işte sahur keyfi çok yorucu bir günün ardında yaşadıklarımla yarını anlamak çok özel...
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 16 yıl askerim diye kahveden yoksun oldugumumu saniyosun elimin altinda nescafe turk kahvesi filtre kahve ben sivilde bu kadar icmiyodum
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl ama napim bekledim belki birileri gelir diye ama yok,forum çok ıssız..hoşuma gitmedi tauruscum,sevemedim bu halini, sevilecek gibi değil..içinizden birileri gelir belki dedim, sen gelmişsin gerçi ama ben artık dayanamamıştım bu haline..üzüldüm ya, halbuki biz burda neler paylaşmıştık neler..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 16 yıl az sonra benim kogusta hatta yatagimd olmam lazim ama hic gidesim yok galiba makamda yatcam
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 16 yıl Bu saate kadar hazırlamam gereke sunumu bitirdim.Şimdi uyumalıyım...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl uykum yok onu kitap okuyarak çağırcam... halen turklerin tarihini okuyormusun
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 16 yıl ...beni bekleyen arkadaşlara,damam gelin;neti bıraktım deyip beraber animasyon izleyeceğiz...
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl denize gidecem işbaşında olanlar itina ile çatlatılır kardeşim sizi oralara ramazan gelmedimi denize gidecekmiş ne zorun var kaçaçak boğazına su gitti oruç... işteyim ve iyi bir bahane uydurabilirsem kaçıçam
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl denize gidecem işbaşında olanlar itina ile çatlatılır olllaaaammmazz ben tatil bile yapamadım üstelik yazık değil mi günah değil mi bana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.