Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Az sonra ( yani 4 saat sonra ) bridal shower ya gitcem. Amerikada evlenmeden once bayan ve beyefendi partiler yapiyorlar. Bayan kiz arkadaslari ile beyefendi de erkek arkadaslariyla. Ilk yemek yemege gitcekmisiz, sonra bir seyler icmeye ondan sonra herkes discoya giderken ben eve gelcem yarim calisiyorum da Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 az sonra cok gizli isler yapcam.ne yapcagimi soyliyemem cok gizli isimi bitirince gelecem yine Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Az sonra hazirlancam ve dugune gitcem ...... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 vurup kafayi uyucam makamda Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Az sonra hazirlancam ve dugune gitcem ...... aman bı gıt bakalım bı oradan eksık kalma kıss hazırlanmana ne gerek var sen zaten hep hazırsın jön bu saatte uyunur mu.komutanı kım koruyacak sımdı ya zaten anlamıyom kı bu komutan hıc gelmıyo mu makamına Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 komutan makamdan ayrilmiyoki hic.aksamlari giriyorum zaten ben nete hafta sonlari cok onemli bise olmadigi zaman gelmez bende yatarim burda hafta sonlari az sonra hatta simdi filtre kahve yapcam kendime Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 aman bı gıt bakalım bı oradan eksık kalma kıss hazırlanmana ne gerek var sen zaten hep hazırsın dun az kalsin kor olcaktim dugune hazirlanayim diye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 internetten sikildim biras tv ye bakayim belki guzel film vardir ama once turk kahvesi yapayim kendime komutanin cikilotalariyla iyi gider Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 makami ktleyip kogusa gidecem.sonra tras olacam.daha sonra arkadaslarimla sohbet edecem sonrada yatacam.hergun yatip uyumam 2 yi buluyo.sabahin 5.30 unda kalkmak mahvediyo beni Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 kahvalti edecegim... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 guzelim uyansin yemek yiyecegiz ve yamekten sonra parkta dolasirim Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 eve geldik.... biraz sonra yemek yapacagiz aksam icin.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 makami ktleyip kogusa gidecem.sonra tras olacam.daha sonra arkadaslarimla sohbet edecem sonrada yatacam.hergun yatip uyumam 2 yi buluyo.sabahin 5.30 unda kalkmak mahvediyo beni ahada bunun aynisini yapcam.her gunu ayni olurmu bi insanin yaw Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Haftasonu için plan yapcam, bakalım bu hafta kim gelcek. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 canim cok sikkin 11 e kadar beklemicem kitleyip makami gidecem az sonra umrumda degil artik hicbirsey.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 canim cok sikkin 11 e kadar beklemicem kitleyip makami gidecem az sonraumrumda degil artik hicbirsey.. Noldu jon hayirdir ? Az sonra bir disariya gideyim bebis hava alsin gelincede uyusun diye Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 uyuacagım cok yorgunum bugun cok tartıslamalr yasadım evde uyuyup buguun unutmak ısıtıyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 uyuacagım cok yorgunum bugun cok tartıslamalr yasadım evde uyuyup buguun unutmak ısıtıyorum Bugun herkesin gunu bozuk mu gecti? Sercan ben sonra nurda olcam sende olursan gorusuruz ok olmazsanda takma kafana iyi uykular dilekleriyle Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 angel benım bı bugunum degıl hergunum bozuk ben bellı etmıyom mılllete bakma sen... tamam angel ben gıderım buyuk ıhtımalle uyumak ısıtıyorum cok yorgunum bedenen ve ruhen bugunu atlatmak ısıtıyorum... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Noldu jon hayirdir ? basimiza gelmeyen sey kalmadi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 dun senle Sercanin gunu iyi gecmidi galba Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 sercanin dami kotu gecmis Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 yazismadik benim isim vardi ciktim geri geldimde cikmisdi ama iyi gecmedinden eminim bugunu unutmak istiyorum diyordu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 sercan gozukmuyo tutup askere mi goturduler yoksam ben az sonra cicekleri sulayabilirim usenmezsem 1 tanesini kuruttum yine. hemen disari cikardik yerine baska bise koyduk ama eskisine hic benzemiyo pasa farketmez umarim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 az sonra sıkılıcam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.