Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Az sonra ( yani 4 saat sonra :lol: ) bridal shower ya gitcem. Amerikada evlenmeden once bayan ve beyefendi partiler yapiyorlar. Bayan kiz arkadaslari ile beyefendi de erkek arkadaslariyla.

Ilk yemek yemege gitcekmisiz, sonra bir seyler icmeye ondan sonra herkes discoya giderken ben eve gelcem yarim calisiyorum da -_-

Gönderi tarihi:
Az sonra hazirlancam ve dugune gitcem ......

aman bı gıt bakalım bı oradan eksık kalma :D kıss hazırlanmana ne gerek var sen zaten hep hazırsın B)

jön bu saatte uyunur mu.komutanı kım koruyacak sımdı :D ya zaten anlamıyom kı bu komutan hıc gelmıyo mu makamına :D

Gönderi tarihi:

komutan makamdan ayrilmiyoki hic.aksamlari giriyorum zaten ben nete ;)

hafta sonlari cok onemli bise olmadigi zaman gelmez bende yatarim burda hafta sonlari

az sonra hatta simdi filtre kahve yapcam kendime :D

Gönderi tarihi:

makami ktleyip kogusa gidecem.sonra tras olacam.daha sonra arkadaslarimla sohbet edecem sonrada yatacam.hergun yatip uyumam 2 yi buluyo.sabahin 5.30 unda kalkmak mahvediyo beni :blushing:

Gönderi tarihi:

eve geldik....

biraz sonra yemek yapacagiz aksam icin....

Gönderi tarihi:
makami ktleyip kogusa gidecem.sonra tras olacam.daha sonra arkadaslarimla sohbet edecem sonrada yatacam.hergun yatip uyumam 2 yi buluyo.sabahin 5.30 unda kalkmak mahvediyo beni :blushing:

ahada bunun aynisini yapcam.her gunu ayni olurmu bi insanin yaw :P

Gönderi tarihi:
uyuacagım cok yorgunum bugun cok tartıslamalr yasadım evde

uyuyup buguun unutmak ısıtıyorum

Bugun herkesin gunu bozuk mu gecti?

Sercan ben sonra nurda olcam sende olursan gorusuruz ok olmazsanda takma kafana iyi uykular dilekleriyle :)

Gönderi tarihi:

angel benım bı bugunum degıl hergunum bozuk ben bellı etmıyom mılllete bakma sen...

tamam angel ben gıderım buyuk ıhtımalle uyumak ısıtıyorum cok yorgunum bedenen ve ruhen

bugunu atlatmak ısıtıyorum...

Gönderi tarihi:

sercan gozukmuyo tutup askere mi goturduler yoksam :unsure:

ben az sonra cicekleri sulayabilirim usenmezsem :P

1 tanesini kuruttum yine. hemen disari cikardik yerine baska bise koyduk ama eskisine hic benzemiyo :blushing:

pasa farketmez umarim :sweatingbullets:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.